Maden Başkan Adayı Tolan, Köylüleriyle Buluştu

AK Parti Maden Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Ersin Tolan, düzenlediği toplantıda köylülerine hitap etti. Demir, Maden’in, Gezin’e taşınma meselesinin kapandığını ifade etti.

Maden Başkan Adayı Tolan, Köylüleriyle Buluştu

AK Parti Maden Belediye Başkan Adayı Ersin Tolan, düzenlediği toplantıda köylüleriyle buluştu.

DEMİR: MADEN’E HİZMET NAMINA MÜKELLEF BİR SOFRA KURMUŞLARDIR

Toplantıda ilk olarak AK Parti Maden İlçe Başkanı Mahmut Demir, “Maden’e hizmet namına mükellef bir sofra kurmuşlardır. Buna binayen de belediye başkan adayımız Ersin Tolan’ı bizlere göndermişlerdir. Altını çizerek ifade ettiğim gibi hizmet namına kurulan bu sofrada Madenli tüms hemşehrilerimiz 31 Mart akşamında bu sofraya davet ediyor ve belediye başkan adayımız Ersin Tolan’a oylarını vermelerini rica ediyorum” ifadelerini kullandı.

TOLAN: BİR OYLA SEÇİM KAZANILIR

Daha sonra AK Parti’nin Maden İlçe Belediye Başkan Adayı Ersin Tolan ise, “Bizler konuşuruz sizin huzurunuza geliriz, bir abimiz bana çok doğru bir xcümle kullandı beni seven bir abimiz dedi ki ‘kardeşim bundan sonra 45 günlük süre içerisinde bu işe soyunmasaydın. Soyunduysan, sonraki 45 günlük süre içerisinde sen dilencisin’ bu cümle çok hoşuma gitti. Bütün seçim propagandamda bu cümleyi kendime düstur edineceğim ve kendime rehber olarak alıp bu cümle doğrultusunda HAREKET edeceğim. Oy istediğimiz herkes çünkü şunu da biliyoruz, Cumhurbaşkanımız sandığa gidiyor, bir oy kullanıyor. 18 yaşına girmiş yeni delikanlımız, hanım ablamız sandığa gidiyor, bir oy kullanıyor. Doğru mu buraya kadar? Veya 80-90 yaşındaki teyzemizde bir oy kullanıyor. Seçim zamanı böyledir; bir oy bir oydur. Bir oyla seçim kazanılır” şeklinde konuştu.

TOLAN: MADEN’İN GEZİN’E TAŞINMA OLAYININ KAPANDIĞINI KAPI KAPI ANLATIN

Ersin Tolan, “Gönlü AK Parti’ye kırılmış olan bir Maden var ben bunun fakındayım. Gönlü niye AK Parti’ye kırılmış Maden’in? Yaklaşık 15 yıldır geriye doğru gitmişler müdahale edilmemiş. Parti buna müdahale çok fazla etmemiş. Bu bizim partimize yapmamız gereken bir öz eleştirimiz. Ama bu sebeple ama şu sebeple. Bakın; kendi partime olan eleştirimi buradan çok kısa bir cümleyle ifade ettim. Yalnız benim bir sitemimde Maden’e ve Madenliye var. Sebebi de, İl Müdürlerinizle görüşüyoruz, yaklaşık 2 yıldır Maden için uğraşmaya çalışıyoruz. Şu Gezin’e taşınma mesleesi o kadar konuşuldu ki bana iftira atıldı, taşımak istiyor diye. Hatta Ekrem Başkanımız açıklama yapmak zorunda kaldı. Sizden ricam Maden’in büyük bir kısmı burada. Sizden ricam 2017 yılında Maden’in Gezin’e taşınma olayının kapandığını kapı kapı anlatın” dedi.

HABER: SITKI TAŞEL

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137