Milliyetçi Hareket Partisi’nden Maden Belediye Başkanı Adayı olan Orhan Yavuz, 31 Mart seçimlerinin kazananı olmuş ve aldığı yüzde 44,64’lük oyla Maden’in yeni belediye başkanı olmuştu.

Başkanlığa seçilen Orhan Yavuz, İl Başkanı Semih Işıkver ve partililerle birlikte ilçe seçim kuruluna giderek, mazbatasını aldı.

İlçe seçim kurumundan mazbatasını alan Belediye Başkanı Yavuz ve İl Başkanı Işıkver ve partililer, mazbatayı aldıktan sonra belediye binasına geçti.

Başkan Yavuz koltuğuna oturmadan önce dualar edildi.

IŞIKVER: ÇOK GÜZEL BİR YÖNETİM SERGİLEYECEĞİNİZE İNANCIMIZ TAMDIR

Belediye Binasında duanın ardından açıklamalarda buluna MHP İl Başkanı Semih Işıkver, “Allah vatan, bayrak, ezan gibi duyguları her zaman birinci sırada tutarak, yetimin, garibin, öksüzün hakkına kesinlikle kimsenin zulüm etmesini, kimsenin tecavüz etmesine müsaade etmeden, çok güzel bir yönetim sergileyeceğinize inancımız tamdır. Bizim için özellikle Başbuğumuzun 22. Sene-i devriyesinde böyle anlamlı bir mazbatayı almak sizin gibi değerli bir şahsiyeti tarihte ilk defa MHP Belediye başkanı olan Maden’in Belediye Başkanlığı koltuğuna oturtmak çok büyük bir şeref” dedi.

YAVUZ: YAPACAĞIM HER HAYIRLI HİZMETİN ALTINDA SİZİN İMZANIZ VARDIR

Makamına oturan Başkan Orhan Yavuz da, Maden’de bir kurtuluş mücadelesi verdiğini ifade ederek, “Maden de 31 Mart tarihinden itibaren siz vatandaşlarımız, seçmenlerimiz bir kurtuluş mücadelesi verdiniz ve maden yeniden farklı farklı projelerle, hizmetlerle tanışacak. Ben sizlerin burada çok mutlu olabileceğimizi, Maden’de güzel yaşanılabilir bir ilçe oluşturabileceğimi, dolayısıyla sizlerde bize destek verdiğinizi oy verdiğiniz için bundan dolayı rabbime şükür edeceğinizi, çünkü yapacağım her hayırlı hizmetin altında sizin imzanız vardır. Bunun sevabına sizlerde ortak olacaksınız. Ben sizlerin bana verdiği destekten dolayı sizleri, İl Başkanımı, bütün hemşehrilerimi hiçbir zaman mahcup etmeyeceğimiz, hizmet noktasında hiçbir zaman hizmetten kaçmayacağımı, hizmet yapılabilmesi için canla başla çalışacağıma huzurlarınızda söz veriyorum” diye konuştu.