Maden İlçesinde Yapılan Tribünler İçin Bilgilendirme Toplantısı Düzenlenecek

Kalyon Enerji Yatırımları Anonim Şirketi tarafından Maden İlçesi’nde türbin yapımı için ÇED süreci başlatıldı. Süreçle alakalı 13 Ocak tarihinde bilgilendirme toplantısı yapılacak.

Maden İlçesinde Yapılan Tribünler İçin Bilgilendirme Toplantısı Düzenlenecek

Elazığ Maden İlçesi’nde 13 adet türbin projesi için ÇED sürecine çıkıldı.

Kalyon Enerji Yatırımları Anonim Şirketi tarafından Elazığ Maden İlçe sınırlarında yapılacak tribün için halkın bilgilendimesi ve sürece katılım toplantısı düzenleneceık.

Süreçle ilgili yapılan açıklamada, “Kalyon Enerji Yatırımları Anonim Şirketi tarafından Elazığ İli, Maden İlçesi sınırları içerisinde, Akboğa, Hanevleri, Çayırköy, Dutpınar Köyleri mevkiilerinde 13 adet türbinden oluşan “R3- Elazığ-1 RES (13 adet türbin-57,4 MWm / 40 MWe) Projesi” nin yapılması ve işletilmesi planlanmaktadır. Söz konusu proje için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte, faaliyetle ilgili ÇED sürecine halkın katılımını sağlamak, proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla “Halkın Bilgilendirilmesi ve Sürece Katılımı Toplantısı” yapılacaktır. Halkımıza saygı ile duyurulur” denildi.

Toplantı; 13 Ocak 2023 tarihinde Maden İlçesi Hanevleri Köy Kahvehanesinde saat 10.30’da gerçekleştirilecek.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137