Maden ve Sivrice Sulama Projesinin Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Bölge Müdürümüz Mahmut Dündar’ın başkanlığında, Bölge Müdür Yardımcıları, ilgili Şube Müdürleri, teknik personel ve yüklenici firmanın katılımı ile DSİ 9. Bölge Müdürlüğümüz Toplantı Salonunda, Elazığ Maden Altıntarla Göleti ve Sivrice Elmasuyu Göleti Proje Yapımı Ara Raporu Değerlendirme Toplantısı yapıldı.

Maden ve Sivrice Sulama Projesinin Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Maden Altıntarla Göleti, Elazığ ili Maden ilçesi Altıntarla Köyünün yaklaşık 500 metre güneydoğusunda, Değirmen Deresi üzerinde yer almakta olup, 44,9 metre yüksekliğinde ki gölette depolanacak 1 milyon 936 bin metreküp su ile 5.370 dekar tarım arazisinin cazibeli borulu sulama sistemi ile sulanması sağlanacaktır.

Elazığ Sivrice Elmasuyu Göleti, Elâzığ ili Sivrice ilçesi Elmasuyu köyünün yaklaşık 500 m batısında Belvü Deresi üzerinde yer almakta olup, 45,1 metre yüksekliğinde ki gölette depolanacak 1 milyon 30 bin metreküp su ile 2.660 dekar tarım arazisinin cazibeli borulu sulama sistemi ile sulanması sağlanacaktır. Proje yapımının 2021 yılı sonuna kadar tamamlanması akabinde 2021 yılı yatırım programına teklif edilecektir.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Takaut
Takaut - 3 yıl Önce

Buda bütün kurumlarda moda oldu. Yapman gereken siradan bir isi bir toplantiyi cek at sosyal medyaya nekadar cok foto okadar cok calismis gorunme

SIRADAKİ HABER

banner137