Maden İlçesi Kızıltepe Köyü Vali Aydın Arslan Ortakulu ve Şehit Polis Memuru Gökhan Taşkıran İmam Hatip Ortaokulu tarafından “Mevlid’i Nebi ve İmam Hatipliler Dayanışma Günü” programı düzenlendi.

Programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Behçet Tekdemir, Şube Müdürü Sadullah Eryatan, Maden İmam Hatip Platformu Başkanı Raif Çelik, okul idarecileri ve veliler katıldı.

“BİZE BARIŞ VE SEVGİ DİNİ OLAN İSLAM’I TEBLİĞ ETMİŞTİR”

Programın açılış konuşmasını yapan Vali Aydın Arslan Ortaokulu Müdürü Tuncay Tokgöz, “O bize hayat verecek güzelliklere çağırmış, o bize barış ve sevgi dini olan İslam’ı tebliğ etmiştir. O cahiliye toplumundan medeni bir din nasıl olur onu göstermiştir. İnsanların zulüm, adaletsizlik, kan ve gözyaşı ile sıkıntılı dönemlerinde huzur içinde yaşama yollarını insanlığa sunmuştur”dedi.

“HAİNLER ARAMIZA YİNE GİRMEYE ÇALIŞIR”

Ardından konuşan Maden İmam Hatipliler Dayanışma Platformu Başkanı Raif Çelik, gençliğin iyi yetiştirilmesine dikkat çekerek, “Devletimize el uzatan hain şebekelerin ilamı istismar eden hainlerin hepimize karşı yaptığı saldırıyı gördük. Meydanı, gençleri boş bırakırsak bu hainler aramıza yine girmeye çalışır”diye kaydetti.

Öğrencilerin hazırladığı gösterilerle devam eden program sonuna AK Parti Maden İlçe Başkan Vekili Mahmut Demir, Merkeze tayin olan Maden İmam Hatipliler Dayanışma Platformu Başkanı Raif Çelik’e plaket takdim etti. Program diğer plaketlerin takdiminin ardından sona erdi.