"Magandalara En Ağır Ceza Verilsin"

Magandaların vurduğu 3 çocuk annesi Canan Acar, yaşam mücadelesi veriyor.

"Magandalara En Ağır Ceza Verilsin"

Elazığ’da magandaların sokak ortasında çatışması sonucu kocası ve çocuklarıyla birlikte yürürken kafasına isabet eden kurşunla ağır yaralanan 3 çocuk annesi Canan Acar yaşam mücadelesi veriyor. Eşi yanında vurulan Abdurrahman Acar ise olayın faillerinin en ağır şekilde cezalandırılmasını ve eşinin yaşatılması için her şeyin yapılmasını istedi.

Olay, 6 Haziran Salı günü kent merkezinde Elazığ Öğretmen evi ile Ahmet Aytar Meydanı arasındaki insanların yoğun olarak kullandığı kaldırımda meydana gelmişti. İki kişi arasında çıkan kavgada silahla ateş edilmesi nedeniyle olayla hiç bir alakası olmayan 3 çocuk annesi Canan Acar (45), Yusuf Altınbaş ve Vahit Özcan yaralanmıştı. Kocası Abdurrahman Acar ile çocuklarının yanında kafasına gelen kurşunla ağır yaralanan ve Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılarak ilk müdahalesi yapılan Canan Acar, ardından hastaneye sevk edilmişti. Durumu kritik olduğu öğrenilen anne Acar'ın acil ameliyata alındığı, kafasındaki merminin çıkartıldığı ancak durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Yaşam mücadelesi veren Acar'ın kocası Abdurrahman Acar, olayla ilgili gördüklerini aktararak, yetkililerden de destek istedi.

"Eşim yanımda yere yıkıldı"

Gece ailesi ile birlikte yürüyüşte olduklarını belirten Abdurrahman Acar, "6 Haziran 2017 tarihinde öğretmenevinin önünde ailemle birlikte yürüyüşteydik. 100 metre ilerimizde magandalar tarafından gelen kurşunla eşim yanımda yere yıkıldı. Acil yardım ekipleri olay yerine gelerek ilk olarak eşimi Fırat Üniversitesi Hastanesine kaldırdı. Daha sonra eşim oradan Medical Park Elazığ Hastanesine sevk edildi. Yapılan müdahaleler sonucunda eşimin durumu hala kritik" dedi.

Eşinin sağlığına kavuşması için devlet büyüklerinden her türlü imkanın kullanılarak yardımcı olunmasını isteyen acılı eş, olayı gerçekleştiren şüphelilerin de yakalanarak en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi.

Öte yandan, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayın asıl faillerinden biri ile ona yardım eden başka bir şüpheliyi yakalayarak tutuklanmasını sağlamıştı. Olayın diğer failinin yakalanması için çalışma yapıldığı öğrenildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137