Abdullahpaşa Mahallesi Kentsel Dönüşüm Ada Temsilcileri Mehmet Zeki Akılotu, Selami Ölmez, Alaeddin Özkaya, Fethi İşsever, Murat Değirmenci ve Sadık Bulmuş medya grubumuzu ziyaret ederek, sıkıntılarını dile getirdiler.

11 Numaralı parselin temsilcilerden Mehmet Zeki Akılotu, evlerinin ne zaman yapılacağını bilediklerini belirterek, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı sevdiklerini ve kendisi ile görüşmek istediklerini söyledi.

AKILOTU: BİZİ DİNLEMESİNİ İSTİYORUZ

Mehmet Zeki Akılotu, “Bizim istediğimiz Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları’nın parsel sözcülerini bir araya getirip bize bilgi vermesini ve bizi dinlemesini istiyoruz. Onun için burada toplandık. Sözcülerimiz 15 parsel, 15 parselden iki kişi çağırsalar 30 kişiyi bir araya getirip bilgilendirmesi ve bizde kendi bilgilerimizi aktararak bir uzlaşmak istiyoruz” dedi.

Akılotu, 18 aydır mağdur olduklarını ve bu mağduriyetin bir an önce giderilmesini istediklerini söyledi.

AKILOTU: BİZ BELEDİYE BAŞKANIMIZI SEVİYORUZ BİZİ DİNLEMESİNİ İSTİYORUZ

Akılotu, “18 ay oldu herkes mağdur durumda. Konteyner kentlerde yatanlar var. Çocuklarının yanına sığınanlar var. Kirada oturanlar var 18 aydır deprem oldu hala bize bir çözüm gelmedi.  Devletimiz sağ olsun TOKİ’ler yapıldı ve herkes taşınmak üzere. Devlet buraya 7 milyar para verdi. Bu büyük bir para bizleri de sevindirsinler. Bizlerimde mağduriyetimizi gidersinler, bizlerinde evlerini biran önce bir şekilde ayarlama yapsınlar. Belediye Başkanı da çağırıp bir görüşme yapsın.  Bir orta yol buluruz. Bu işi bir çözüme kavuştururuz yoksa bu iş çok sürüncemede kalacak. Vatandaşlarda sıkıntı ve ıstırap çekecek. Bu iş uzadıkça başka şekle gidecek. Biz belediye başkanımızı seviyoruz bizi dinlemesini istiyoruz. Bize bir fırsat verip kendisiyle bir zat bir araya gelip konuşmak istiyoruz” dedi.