Olgunlar Mahallesi’ndeki Adalet Sokaktaki elektrik kesintisi mahalleliyi çileden çıkardı.

Vatandaşlar sokak lambalarının elektriklerinin sıklıkla kesildiğini belirterek özellikle kadınların zor anlar yaşadıklarını söylediler.

“SORUNU BİZ SÜREKLİ DİLE GETİRDİK”

Olgunlar Mahallesi Sakini, “Mahallemizdeki sorunu biz sürekli dile getirdik AKSA’da. Kaç sefer aradık, kimsenin umurunda değil. Az önce geldiler ellerinde fenerle el alemin evine fener ışığı tutuyorlar. Diyorum ki trafo burada ben size yardımcı olayım burada da ortada da trafo var. Diyor ki biz bakıyoruz. Tamam da kardeşim bakıyorsun da bilmiyorsan gel ben sana söyleyeyim yani. Çıktı gittiler, bir daha aradık “gelecekler”. Neredeler dedik; bugün çözülecek denildi. İki, üç saat oldu kimse gelip çözmedi ve bizim orada kaç sefer şikayetimiz var” ifadelerini kullandı.

Mahalleli gereken yerlere şikayetlerini bildirdiklerini ama sorunun halen çözülmediğini belirttiler.

“GEREKEN YERLERE ŞİKAYETİMİZİ BİLDİRDİK”

Elektrik kesintisi ile ilgili vatandaşlar, “Biz bu sorunla ilgili gereken yerlere şikayetimizi bildirdik. Gerek AKSA’ya gerek başka yerler olsun kimse bizi kayleye almadı. AKSA’ya bir, iki şikayette bulunduk onlarda kayleye almadı. Bu sokaktan aile geçiyor, kadınlar ve çocuklar geçiyor, ama geçemiyor. İleride köprü var bir arkadaş köprüden karşıdan karşıya geçecek korkuyor ki köprüden geçsin. Çünkü neden? Orası zifir karanlık. Zaten ışık yok, AKSA’ya söylüyoruz AKSA kayleye almıyor. Yaklaşık yedi, sekiz aydan beri böyle bugün açsalar üç gün sonra tekrar keserlerse yedi, sekiz ay yine karanlık kalır. Birini öldürseler kimsenin ruhu duymaz. Bunu da gereken makamlara duyursunlar bizim sesimizi duysunlar mahallemiz böyle bir mahalle olamaz. Bizim kaç defa araçlarımızın camını kırdılar, mazotlarını çektiler, burada sıkıntımız çok fazla. Evimiz ileride biz korkuyoruz ki arabayı buraya koyalım. Neden korkuyorum? Benim depomda mazot olsa mazotumu çalarlar, aküyü çalarlar. Çünkü karanlıkta kimin ne yaptığı belirsiz. Size başvurduk ve siz hemen gelip nasıl yardımcı oldunuz bize. Gerek ki diğer kurumlarda bize yardımcı olsun. Bu ışıkları yaksınlar. Sadece burası değil arka sokak yine öyle şimdi birisinin evine girseler o kişi fark etmez ki evine hırsız girmiş” şeklinde konuştu.