Mahsur Kalan Vatandaşlardan İkisi Hastaneye Kaldırıldı

Elazığ - Bingöl kara yolunda mahsur kalan vatandaşlarla ilgili Bingöl Valiliği tarafından açıklama yapıldı.

Mahsur Kalan Vatandaşlardan İkisi Hastaneye Kaldırıldı

Kar yağışıyla birlikte Elazığ - Bingöl kara yolunda mahsur kalan vatandaşlarla ile ilgili Bingöl Valiliği tarafından açıklama yapıldı.

“YOL AÇMA ÇALIŞMALARI ZORLUKLA GERÇEKLEŞTİRİLMEKTEDİR”

Bingöl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "İlimiz ve çevresinde yaşanılan yoğun kar yağışı, tipi ve fırtına nedeniyle Bingöl-Erzurum, Bingöl-Muş, Bingöl-Diyarbakır yolları tamamıyla kapanmış olup, yollarda mahsur kalan vatandaşlarımız için Bingöl Karayolları 84. Şube Şefliği ekipleri tarafından yol açma çalışmaları zorlukla gerçekleştirilmektedir. Vatandaşlarımızın yollarda mahsur kalmamaları için şehirlerarası yolculuk yapmamaları önemle duyurulur" denildi.

“350 KİŞİLİK KUMANYA AFAD VE KIZILAY EKİPLERİNCE DAĞITIMI YAPILMAKTADIR”

Açıklamada, "Bingöl-Elazığ karayolu Kuruca mevkiinde mahsur kalan vatandaşlarımıza AFAD ve Kızılay ekipleri tarafından kumanya dağıtıldı. Ayrıca Yollarda mahsur kalan vatandaşlarımızın yiyecek ve içecek sorunlarının giderilmesi için 350 kişilik kumanya AFAD ve Kızılay ekiplerince dağıtımı yapılmaktadır. Bingöl-Diyarbakır karayolu Tapantepe mevkiinde mahsur kalan vatandaşlarımız Karayolları ve İl Özel İdaresi ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucu güvenle tahliye edilmişlerdir" ifadelerine yer verildi.

Öte yandan yolda mahsur kalan ve rahatsızlanan 2 kişinin sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2019, 00:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Aman dikkat
Aman dikkat - 5 yıl Önce

Otobüs ve kamyonları anladık adamlar can ve mal taşıyor yola çıkışları mecburiyetten şu küçük araçlarıyla bu tufanda yola çıkanlara ne demeli...

SIRADAKİ HABER

banner137