Malatya TSO Yönetiminden Başkan Alan’a Ziyaret

Malatya TSO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ve Yönetim Kurulu Üyeleri Elazığ TSO Başkanı İdris Alan’ı makamında ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundular.

Malatya TSO Yönetiminden Başkan Alan’a Ziyaret

Elazığ ve Malatya’nın Müşterek Kalkınma Hedefi Olmalı…

Malatya TSO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Yönetim Kurulu Üyeleri Nevzat Diri ve Erol Elbir, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ı makamında ziyaret ederek, karşılıklı görüş alışverişinde bulundular. Malatya TSO Başkanı Erkoç, Bakan Alan’ın girişimleri sonucu Cazibe Merkezleri Programı kapsamında yer alan ve teşviklerde 4. Bölge desteklerinden yararlanan illerin yeni düzenleme ile 6. Bölge desteklerinden yararlanacak olması nedeniyle teşekkür etti.

Başkan Alan’da Malatya TSO heyetine nazik ziyaretleri ve mesajları için teşekkür ederek, “Birbirine bir saatlik mesafede yer alan Elazığ ve Malatya aslında ter bir ildir. Elazığ’ın kalkınma ve gelişmesi Malatya’yı, Malatya’nın gelişmesi Elazığ’ı olumlu yönde etkileyecektir. Cazibe Merkezleri ve Teşvik düzenlemesinde çok iyi diyaloglar ve birliktelik sergiledik. Bunun sonucu olarak bugün bölgemizdeki 8 il teşviklerde 6. Bölge desteklerinden istifade edecektir. Bu tür işbirliklerinin ve müşterek projelerin hayata geçirilmesi gerekiyor. Biz kardeş Oda olarak gördüğümüz ve sürekli iletişim halinde olduğumuz Malatya TSO ile çok daha etkili çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Sayın Başkanımın bugün bu nazik ziyareti de bizlere güç vermiştir. Ben kendilerine bir kez daha teşekkür ediyor, sporda yaşanan rekabetin kendi tadında kalması, ancak ticaret hacmi olarak birbiriyle en fazla iç içe geçmiş olan Elazığ ve Malatya’nın artık büyük projelerde el ele vermesi gerektiğine inanıyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137