Malatya'ya Müge Anlı Göndermesi

Malatya Valisi Aydın Baruş’un Elazığ sınırları içerisindeki kanyonlarla ilgili yaptığı açıklama sosyal medyada tepkileri toplamaya devam ediyor. Vali Baruş’un açıklamasına Müge Anlı üslubuyla cevap veren bir takipçimiz ise sosyal medya kullanıcılarını güldürdü. Sivri espirilerle konuyu gündemlerine alan vatandaşlar yaşanan durumu mizahı olarak da eleştiriyor.

Malatya'ya Müge Anlı Göndermesi

Malatya Valisi Aydın Baruş’un Elazığ sınırları içerisinde yer alan kanyonlarla ilgili yaptığı açıklama Elazığ’da adeta infial yarattı…

Vali Baruş, “İnşallah Fırat Kalkınma Ajansı ve Malatya Valiliği olarak bazı çalışmalarımız olacak. Burada yürüyüş rotaları oluşturmak ve su yolunu etkin bir şekilde kullanmamız gerekiyor. Vatandaşlarımız Malatya'nın güzelliklerini, Fırat'ın güzelliklerini gelip görsünler istiyoruz” demişti.

Malatya Valisi Baruş’un Elazığ sınırları içerisinde yer alan ve Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım tarafından keşfedilen kanyonlarla ilgili bu sözleri şehirde tepkileri çekmeye devam ediyor.

ELAZIĞLILAR MALATYA VALİSİNE CEVAP VERİYOR

Elazığlı vatandaşlar sosyal medya hesapları üzerinden Malatya Valisi Aydın Baruş’un açıklamalarını eleştirirken yaptıkları yorumlar zaman zaman keyifli anların yaşanmasına da neden oluyor.

“BİZİ ÇILDIRTMAK MI İSTİYORSUNUZ”

O yorumlardan birisi Twitter’dan yapıldı. Müge Anlı programında; bir konuğuna “Kocanın evi yok ki, kocanın evi yok. Beni çıldırtmak mı istiyorsun” demişti. Sosyal medyada sıklıkla mizah amaçlı kullanılan bu sözler; Elazığ – Malatya arasındaki tartışmada da kullanıldı.

Bir takipçimiz elazigsonhaber.com’un haberini alıntılayarak “Baskil sizin ilçeniz değil ki! Baskil sizin ilçeniz değil! Bizi çıldırtmak mı istiyorsunuz” diyerek paylaşım yaptı. Paylaşım görenleri güldürdü.

MÜGE ANLI'NIN O SÖZLERİ:

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137