Mardin Emniyeti Hemşehrimiz Karabulut’a Emanet

Başarılı çalışmalara imza atan Elazığlı hemşehrimiz Mahmut Karabulut, Resmi Gazete’te yayımlanan Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Kilis İl Emniyet Müdürlüğü görevinden Mardin İl Emniyet Müdürlüğü görevine atandı.

Mardin Emniyeti Hemşehrimiz Karabulut’a Emanet

Emniyet Müdürleri Kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı.

Yayımlanan kararnameye göre başarılı çalışmalara imza atan ve Kilis İl Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Elazığlı hemşehrimiz Mahmut Karabulut Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ile Mardin İl Emniyet Müdürlüğü görevine atandı.

MAHMUT KARABULUT KİMDİR?

1965 yılında Elazığ ilinde doğdu. İlk ve orta tahsilini Elazığ ilinde tamamladı. 1983 yılında Polis Koleji, 1987 yılında ise Polis Akademisi’nden mezun oldu.

Çeşitli rütbelerde olmak üzere sırasıyla; İzmir Emniyet Müdürlüğü, Batman Emniyet Müdürlüğü, İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Tokat Emniyet Müdürlüğü, Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ve Gaziantep Emniyet Müdürlüğünde değişik birimlerinde görev yaptı.

2010 yılında 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi ederek Emniyet Genel Müdürlüğü, Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı, aynı yıl içerisinde Teftiş Kurulu Başkanlığına atanarak İstanbul Bölge Başkanlığında Başmüfettiş olarak göreve yaptı. 2013 yılında Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı’na atanarak İstanbul Bölge Çalışma Merkezine Başmüfettiş olarak göreve başladı.

1 Erkek çocuk babası olan Mahmut Karabulut, 30.07.2015 tarihi itibariyle Karabük Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne ataması yapılmış ve 15.08.2015 tarihinde göreve başlamıştır. Daha sonra Emniyet Müdürleri kararnamesi ile Kilis İl Emniyet Müdürlüğü görevine getirilen hemşehrimiz Karabulut Marin İl Emniyet Müdürlüğü görevine atandı.

Medya grubumuz olarak hemşehrimiz Karabulut’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2021, 04:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
İsmail Hakkı Parlak
İsmail Hakkı Parlak - 3 yıl Önce

Sayın Müdürümüze Yeni Görevinde Müaffakiyetler Diliyorum, Rabbim Bütün Teşkilât Mensuplarımızın Yar ve Yardımcısı Olsun.

Bekir Şahin
Bekir Şahin - 3 yıl Önce

Allah mahcup etmesin başarılarının devamını diliyorum

SIRADAKİ HABER

banner137