Marmara Elazığlılar Derneği,3 gün boyunca Elazığ genelindeki ihtiyaç sahibi okullara kırtasiye ve onarım için malzeme yardımında bulundu.

KAHRAMAN: MUHTAÇ İNSANLARA YETİŞMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ

3 gün boyunca 34 farklı noktaya malzeme desteklerini ulaştırdıklarını ifade eden MARED Başkanı Mahmut Kahraman, “Bugüne kadar 34 noktaya farklı malzemeleri buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yaklaşık olarak Elazığ’a dağıttığımız toplam malzeme miktarı yaklaşık 120 bin TL civarındadır. İnşallah bu yardımlarımızı sürdüreceğiz. 2018-2019 eğitim öğretim yılı da hayırlı olsun. En azından bir nebze de olsa öğrencilere yardıma muhtaç insanlara yetişmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

POLAT: NERELERE NE VERECEĞİMİZİ AÇIKLAMAK İSTİYORUM

MARED 2. Başkanı Şaban Polat’ta, “Bugün de nerelere ne vereceğimizi açıklamak istiyorum. Mehmet Akif Ersoy İlk Okulu; defter ve hikaye kitapları, Gümüşkavak İlk Öğretim Okulu; defter ve hikaye kitabı, tişört, Genç Osman İşitme Engelliler Okulu’na defter, Yakup Şevki Paşa İlk Okulu’na defter, hikaye. Mustafa Kemal Orta Okulu’na lise yardımcı kitabı. İbrahim Gök Orta Okulu’na lise yardımcı kitabı ve tişört. TOKİ Şehit Arif Güneş Lisesi’ne okuma kitabı, defter, tişört, Harput Anaolu Lisesi’ne, okuma kitabı, defter, tişört, Kazım Karabekir İlk Okulu’na lise yardımcı kitabı, Şehit Ahmet Küçükdağ İlk Okulu’na defter, hikaye ve okuma kitabı, Cemal Gürsel İlk Okulu’na, defter, hikaye kitabı, Harput Ekrem Özel İlk Öğretim Okulu’na, defter, hikaye kitabı, Şehit Coşkun Özcan Orta Okulu’na, defter ve tişört, Küçük Adımlar Ana Okulu’na, yardımcı kitapları, aynı zamanda da Keban Kız Meslek Teknik Lisesi’ne 50 adet hırka ve kazak. Kırklar Mahalle Muhtarı, 50 elbise, Mustafa paşa Mahalle Muhtar’na da 40” ifadelerine yer verdi.

ATICI: BUNDAN SONRA DA DEVAM ETMESİNİ İSTİYORUZ

Halk Eğitim Müdürü Kazım Atıcı ise, “Halk Eğitim Merkezi Müdürü olarak Mahmut Kahraman başta olmak üzere Şaban Polat ve Dernek Yönetimine çok teşekkür ediyorum. Gerçekten 4 yıldır bu dernekle birlikte çalışıyoruz. Burada İl Temsilcisi Cahit Can ile birlikte ilimizdeki eğitim hayatını çok anlamlı ve değerli katkıları var. Bundan sonra da devam etmesini istiyoruz. Gerçekten ilimizde biz bunları fakir okulları, ihtiyaç olan okullara ulaştırdık. Milli Eğitim Camiası adına Marmara Elazığlılar Derneği’ne eğitime vermiş oldukları katkı ve destekten dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Keban Kız Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Yılmaz, desteklerinden dolayı MARED Başkanı Mahmut Kahraman’a plaket verdi.