MARED, Bu Kez Eğitime Köprü Oldu

Marmara Elazığlılar Derneği, “Eğitime ve Gençliğe Destek Projesi”  kapsamımda 9 okula daha malzeme yardımında bulundu.

MARED, Bu Kez Eğitime Köprü Oldu

İstanbul’dan Elazığ’a köprü olan Marmara Elazığlılar Derneği 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında da okulların ihtiyaçlarının giderilmesine desteklerini sürdürüyor.

MARED, İstanbul’dan getirdiği anaokulları için tabure ve sandalye, eğitim materyalleri, üniversiteye hazırlık kitapları ve spor salonu malzemelerini ihtiyaç sahibi okullara teslim etti.

“OKULLARI TESPİT EDİP YARDIMLARI ULAŞTIRIYORUZ”

Marmara Elazığlılar Derneği Başkanı Mahmut Kahraman, “Amacımız gençlere ve eğitime destek olmak. İstanbul ile Elazığ arasında bir köprü kurmak. Bu amaçla Elazığ Milli Eğitim Müdürümüz, Halk Eğitim Müdürümüz ve il temsilcimiz ile birlikte okulları tespit edip yardımları ulaştırıyoruz” dedi.

“5 OKULA KİTAP YARDIMINDA BULUNUYORUZ”

MARED 2. Başkanı Şaban Polat, ihtiyaçları doğrultusunda destek verdikleri okul isimlerini açıklayarak, “5 okulumuza Üniversite hazırlık kitapları veriyoruz. TOKİ Şehit Arif Güneş çok programlı Anadolu Lisesi, Harput Anadolu lisesi, Keban çok programlı Anadolu Lisesi, Keban Kız Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi ve halk eğitim merkezi olmak üzere 5 okula kitap yardımında bulunuyoruz. Ve ayrıca Bahçekapı ilköğretime 12 sandalye 3 masa, 2 çöp kovası ve1 tane halıfileks okuluna, halk eğitime 7 kova 6 masa 17 sandalye, Barbaros İlköğretime 4 spor minderi, HARPUTDER’E 1 masa 4 sandalye, Aksaray anaokuluna 36 sandalye 32 masa ve 1 oyun materyali veriyoruz”diye kaydetti.

MARED’in verdiği destekleri öğrencilere ulaştırmak üzere teslim alan okul yöneticileri de dernek başkanı ve yöneticilerine teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2018, 16:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137