Daha önce okullara giyim, boya, kırtasiye malzemesi gibi yardımlarda bulunan Dernek, bu defa da 75. Yıl Anadolu Lisesi’nin öğretmenler odasını yeniledi.

Marmara Elazığlılar Derneği, eğitime desteğini sürdürüyor. Daha önce okullara yardımlarda bulunan Dernek, bu defa da 75. Yıl Anadolu Lisesi’nin öğretmenler odasını yeniledi.

Daha önceki yardımlarını anımsatan MARED Başkanı Mahmut Kahraman “Marmara Elazığlılar Derneği olarak yardımlarımıza devam ediyoruz. Ramazan münasebetiyle Elazığ da ki 220 aileye 11 bin lira dağıtmıştık. Bir çok okula boya ve yardım malzemesi dağıttık. 20 bin lira değerinde. Bu günde Doğukent 75. Yıl Anadolu Lisesine öğretmenler odası mobilyalarını teslim edeceğiz. Amacımız Elazığ’da ki okullara öğrencilere yardımcı olmak. 35 bin liralık yardımı bu okula teslim edeceğiz. Elazığ da ki firmadan temin ettik. İstiyoruz ki eğitime katkımız olsun gençlerimize katkımız olsun. Aktif bir şekilde yardım kampanyalarımızı yürütüyoruz. Allah nasip ederse bu yardımları dağıtacağız. Bize gelen talepleri bir liste şeklinde takip etmeye bunları çözüme ulaştırmayı amaçlıyoruz. Özelik ile MARED ailesine MARED ‘e bu  konuda yardımcı olan sponsorlarımıza bize yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum. Okul müdürü Gülhan hanıma da teşekkür ediyorum çünkü kendisi okulun ihtiyaçlarını bizlere bildirdi. Okulun ciddi ihtiyaçları var bu konuda inşallah  hayırlı uğurlu olur. Hocalarımız daha güzel ortamlarda Türk öğretmenine yakışır ortamlarda eğitimine devam eder diye düşünüyoruz. Bizim de bu konuda birazcık katkımız olduysa ne mutlu bize hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

75. Yıl Anadolu Lisesi Okul Müdürü Gülhan Acar; “ Okulumuz öğretmenler odası konfordan uzaklaşmış biraz köhneleşmiş bir durumdaydı. Bu durumu MARED’e dernek başkanımız Mahmut Beye ilettik. Mahmut bey sağ olsun çok büyük bir hızla konuya el atarak öğretmenler odamızı değişikliğe doğru götürdüler. Öğretmenlerimizin yapılan bu değişiklik ile çok daha nezih konforlu bir öğretmenler odasında 10 dakikalık teneffüs geçirmeleri söz konusu olacak. Ben başta MARED’e başkanımız Mahmut Kahramana ve MARED’in değerli üyelerine ve sponsorlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.

MARED 2. Başkanı Şaban Polat ; “ Marmara Elazığlılar Derneğinin çalışmalarına devam ediyoruz. Bu gün de burada toplanma amacımız 75. Yıl Anadolu Lisesinin yardımlarını teslim etmek için buradayız. 35 bin tl kapsamın da yaptığımız yardımda 50 adet elbise dolabı , 26 adet toplantı koltuğu , 8 adet normal koltuğumuz , 1 adet toplantı masası , 1 adet bilgisayar masası, 2 adet sehpa, 2 adet kalorifer kaplamayı aldık. Hocamıza teslim etmek için bu gün burada bir araya geldik. 3 haftalık bayram tatilimizde burada sona eriyor. Tekrar kurban bayramında görüşmek üzere” dedi.