İstanbul’dan Elazığ’a uzanarak gönül köprüsü kuran Marmara Elazığlılar Derneği, Ramazan ayında geleneksel hale getirdiği yardımlarını sürdürüyor.

MARED Başkanı Mahmut Kahraman ve Yönetim Kurulu üyeleri bu Ramazan Ayı’nda da ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere alış veriş kartlarını dağıttı.

KAHRAMAN: BUGÜN 6 MUHTARLIĞA BU YARDIMI YAPACAĞIZ

MARED Başkanı Mahmut Kahraman, dernek olarak her zaman Elazığ ve Elazığlı’nın yanında yer aldıklarını belirterek, “Arifeden önce ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere muhtarlarımız aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine direk dağıtılmak üzere 32 bin 200 TL şu anki rakamımız bu belki artacak. Elazığ’a ulaştırdık. Bir kısmını İstanbul’da dağıttık bir kısmını Elazığ’da dağıtacağız. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Ben buradan MARED yönetim kuruluna ve bu yardımların Elazığ’a ulaşmasını sağlayan, katkı veren vatandaşlarımıza hemşehrilerimize aracılığınızla teşekkür etmek istiyorum. Bugün 6 muhtarlığa bu yardımı yapacağız. Tabi şehrin diğer muhtarlıklarına da ulaştıracağız” dedi.

KAHRAMAN: YARDIMLARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ

Başkan Kahraman, “Harput Mahalle Muhtarlığı, Ulukent Mahalle Muhtarlığı, Duğukent Mahalle Muhtarlığı, Salıbaba Mahalle Muhtarlığı, Kızılay Mahalle Muhtarlığı ve Mustafapaşa Mahalle Muhtarlığı’na 32 bin 200 TL gibi bir rakamı Elazığlılara, ihtiyaç sahiplerine ulaştırmış olacağız. Marmara Elazığlılar Derneği eğitime, gençlere ve özellikle bu tür yardımsal faaliyetlere daha fazla önem vermeye başladı. Dernek olarak yeni bir yapılanma içindeyiz. İnşallah Allah nasip ederse bayramdan sonrada yeni eğitim yılının başlaması ile yardımlarımıza devam edeceğiz” diye kaydetti.

ATLAN: ELAZIĞ’A YARDIM GETİREN DERNEKLER PEK NADİR

Muhtarlar Derneği Başkanı Ayhan Atlan’da, “Elazığ’da yaşayan, durumu iyi olmayan vatandaşlara derneğiniz aracılığı ile biz Elazığ’a, insanlarına katkıda bulunduğunuz için size ve yönetim kurulunuza bu yardımda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Gerçekten bu gibi yardımlar bizim ilimizin dışında Elazığlı olupta Elazığ’a yardım getiren dernekler pek nadir. Bunu sizler geleneksel hale getirdiğiniz için teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından alışveriş kartları, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere ilk etapta 6 mahalle muhtarına teslim edildi.