“Marka Yönetimi İle Öne Geçmek” Eğitimi Düzenlenecek

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası, Harput Ajans ve Mindturtle Danışmanlık Platformu ile yürütülen yaz dönemi 4. eğitimi gerçekleştirilecek.

“Marka Yönetimi İle Öne Geçmek” Eğitimi Düzenlenecek

Elazığ TSO Akademi, Harput Ajans ve Mindturtle Danışmanlık Platformu işbirliğinde Elazığ TSO 2021 yaz dönemi online eğitim ve seminer takvimi kapsamında eğitim serisinin dördüncüsü Elazığ Genç Girişimciler Kurulu'nun işbirliğinde 24 Ağustos 2021 Salı günü 19.30-21.30 saatleri arasında konusunda uzman eğitmen Dr. Muhsin Bayık’ın katılımı ile “Marka Yönetimi İle Öne Geçmek” konusunda yapılacak.

ARSLAN: ELAZIĞ TSO ÜYELERİ VE İSTEKLİLER ÜCRETSİZ KATILABİLİYOR

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, üzerinde çok titiz bir çalışma sonucu oluşturulan eğitim takviminin birbirini tamamlayan eğitim modülünden oluştuğunu belirterek, “Üyelerimiz ve konuya ilgi duyan tüm kesimlerin bulundukları ortamdan zaman kaybı ve herhangi bir maddi külfet yaşamadan bu bilgi paylaşımlarına katılmasına imkan sağlandı. İlk üç eğitimimiz konusunda uzman konuşmacıların katılımı ile yapılmış ve katılımcıların yoğun ilgilisini görmüştür. Çok büyük ücretlerle alınabilecek bu eğitimleri Elazığ TSO Akademi çatısı altında tüm üyelerimizin hizmetine ücretsiz taşıyoruz. İlan edilen eğitim takvimine tüm üyelerimizin katılımını bekliyor, eğitimlerin yararlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137