Türkiye’de korona virüs tedbirleri kapsamında 65 yaş üstü vatandaşların dışarıya çıkmalarına sınırlandırma getirilirken, Elazığ’da da toplum her kesiminin de bu kurala uyan yaşlılara destek geliyor.

O desteklerden biri de Elazığ’da faaliyet yürüten bir market zincirinden geldi.

MİSAŞ Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Aytunç Sunguroğlu, 65 yaş üstü vatandaşlara destek olmak amacıyla ihtiyaçlarını bir telefon ile karşılayacaklarını ifade etti.

SUNGUROĞLU: TELEFONLA SİPARİŞ VEREBİLECEKLER

MİSAŞ Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Aytunç Sunguroğlu, “MİSAŞ marketler zinciri olarak “Evde Kal Türkiye” kampanyasına tüm gücümüzle destek olmaya devam ediyoruz.  MİSAŞ kart sahibi olan 65 yaş üstü olan evinden dışarıya çıkamayan müşterilerimize yakınlarında yer alan MİSAŞ marketlerine telefonla sipariş vererek ek destek vereceğiz. Gerekli telefon numaralarını SMS ile bildirdik. Her gün 09.00 ile 12.00 arasında sipariş verebilecek verdikleri sipariş 8 farklı aracımızla herhangi bir taşıma ücreti alınmaksızın sizlere ulaştırılacaktır.

Sunguroğlu, çalışanlarının da sağlığını düşündüklerini ifade ederek, yaşanan sürecin hep birlikte atlatılacağını söyledi.