Marmara Eğitim Kurumları’ndan Elazığspor’a Ziyaret

Marmara eğitim kurumları yöneticileri ve öğrencileri Elazığspor kulübünü ziyaret ederek, 55. kuruluş yıldönümünü kutladılar. Ziyarette bordo beyazlı oyuncularla da bir araya gelinerek, tatlı ve pasta ikramında bulunuldu.

Marmara Eğitim Kurumları’ndan Elazığspor’a Ziyaret

İlimizin önemli eğitim kurumlarından Marmara Eğitim kurumları, bordo beyazlı kulübün 55. Kuruluş yıldönümü nedeniyle sloganlar atarak Elazığspor kulübünü ziyaret ettiler.

Üzerinde “her zaman seninleyiz” yazılı dev bayrakla Elazığspor kulübüne gelen Marmara Eğitim kurumları, Elazığspor antrenmanını kenardan izlerken, futbolcuları da tezahüratlarla yanlarına davet ederek birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Kulüp başkanı Serkan Çayır, ziyaretin anısına Marmara eğitim kurumları kurucusu Eralp Sarıkamış’a üzerinde ismi yazılı olan Elazığspor forması armağan ederken, Marmara Eğitim kurumları yöneticileri ve öğrencileri de 55. Yıl dönümü anısına üzerinde Elazığspor amblemi bulunan bordo beyaz pasta ve tatlıyı futbolculara ikram ettiler.

Marmara Eğitim kurumları kurucusu Eralp Sarıkamış, Pazar günü oynanacak maçta öğrencileriyle birlikte tribünde olacaklarını belirterek, şehirde bayrak asma kampanyasını başlatacaklarını söyledi.

Elazığspor basın sözcüsü Zülfü Aydıngöz de can havliyle ligde kalmaya çalıştıklarını belirterek, ziyaretlerinden dolayı Marmara eğitim kurumlarına teşekkür etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137