Birevim firması, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Türkiye genelinde 150 masa tenisi dağıtımının ilk’ ini ilimizde gerçekleştirdi.

Vali Çetin Oktay Kaldırım’ın da katılımıyla gerçekleşen teslim töreninde masa tenisi sporcuları ve yöneticileri de hazır bulundular.

KALDIRIM: ÇOCUKLARIMIZA, GENÇ SPORCULARIMIZA CİDDİ ŞEKİLDE KATKI VERİYORLAR

Vali Çetin Oktay Kaldırım, “Özellikle genç çocuklarımıza, kızlarımıza bireysel sporlarda ciddi katkı vereceğine inandığımız bir programın, bir projenin uygulanması için bir araya geldik. Birevim destek veriyor, Beka Derneği destek veriyor. Ciddi şekilde destek veriyor. Federasyon temsilcimiz burada, spor il müdürlüğümüz burada. Özellikle bireysel sporların yarışması ilimiz açısından, bölgemiz açısından hem önemli hem sosyal katılım için, sosyal dokunuşlar için hem de bireysel sporlarda başarının önemini biraz da kurumca sporların dışına çıkıp bu alanları destekleyip daha çok çocuğu, daha çok genci, daha çok vatandaşı sürecin içine dahil etmek gerçekten önemli. Dolayısıyla ben teşekkür ediyorum. Beka Derneği’ne, Birevim’e. Birevim zaten bütün alanlara desteğini veriyor. Bugünde inşallah güzel bir programı yapıyoruz. İlimizin sporuna ciddi şekilde destek veriyorlar, katkı veriyorlar. Futboluna katkı veriyorlar. Bireysel sporlara da ciddi şekilde destek vermeye başladılar. İnşallah bu destekleriyle birlikte hem masa tenisi hem diğer bireysel sporlar, diğer alanlarda da çok iyi bir noktaya gelmiş olacağız. Ben kendilerine teşekkür ediyorum. Federasyonumuza teşekkür ediyorum. Özelikle genç çocuklarımıza, genç sporcularımıza ciddi şekilde katkı veriyorlar, destek veriyorlar” ifadelerini kullandı.

ALPAY: EN FAZLA MASA TENİSİNİ ELAZIĞ’A VERİYORUZ

Birevim Firması Koordinatörü Mustafa Alpay İse, “Birevim firması olarak başlatmış olduğumuz ulusal çaplı bir gelecek projesi kapsamında bunun bir ayağı olan Beşeri ve İktisadi Kalkınma Derneği, Birevim ve Masa Tenisi Federasyonu ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’mızın nezaretinde imzalamış olduğumuz iş birliği protokolü sayesinde yaklaşık 11 ilde 150’ye yakın masa tenisi dağıtacağız. Bugünde ilkini burada yaptık. Elazığ’ımıza 15 tane masa tenisi veriyoruz. Burada Birevim Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Murat Çiftçi’nin Elazığlı olmasının payı çok büyük. Bu vesile ile bende Elazığlı’yım. Bu projeye ilk olarak Elazığ’da başladık. En fazla masa tenisini de Elazığ’a veriyoruz” şeklinde konuştu.

EREN: ÇOK CİDDİ KATKILAR SUNMAYA DEVAM EDİYORLAR

Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, “Bugün özellikle profesyonel takımımız olan İl Özel İdaresi’nin Kadın Basketbol Takımı’nın sponsoru oldular. Bununla birlikte yine Gençlik ve Spor Bakanlığımız ve Türkiye Masa Tenisi Federasyonu ile birlikte 16 ile masa tenisi ve masa tenisi anlamında çok ciddi katkılar sunmaya devam ediyorlar. Birevim bizim evimiz. Elazığlı bir firmamız. Bu amaçla Elazığ’dan başladılar. Hem protokol ile masa tenisi masalarını dağıttılar. Başkanımız bunun da sözünü verdi ‘bununla sınırlı kalmayacağız sizlere ek 6 tane masa tenisi masası daha göndereceğiz’ dediler Bununla birlikte yine bize çeşitli sürprizler yaptılar. Bunları önümüzdeki günlerde birlikte açıklayacağız” dedi.

AKGÜN: TÜRKİYE GENELİNDE ÇEŞİTLİ FAALİYETLERİMİZ VAR

Masa Tenisi İl Temsilcisi Mustafa Akgün, “Burada masa tenisi ile bilgili bir farkındalık oluşturduğumuzun farkındayım. Şu anda iyi bir reklam yaptığımızı da düşünüyorum. Federasyon olarak Türkiye genelinde çeşitli faaliyetlerimiz var. Bu faaliyetlerimizle Birevim ile beraber yürüyecek inşallah” diye konuştu.

HABER: SITKI TAŞEL