Elazığ Belediyesinin organizesi ve Türkiye masa tenisi federasyonunun oluruyla 81 ilden 312 sporcunun katıldığı kuruluşlar masa tenisi Türkiye şampiyonası cumartesi günü Elazığ’da başlamıştı.

Fırat Üniversitesi Çok Amaçlı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen şampiyonaya 81 ilden 62 erkek, 13 bayan takım olmak üzere toplam 75 takım katılıyor.

Masa tenisi kuruluşlar şampiyonasında 2. Gün olan Pazar günü çeyrek final müsabakaları yapıldı.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu yönetim kurulu üyesi hemşehrimiz Mustafa Akgün, Masa tenisi federasyonunun en önemli organizasyonlarından olan Kuruluşlar Türkiye şampiyonasının Elazığ’a alınmasında önemli katkıları olan Elazığ belediye başkanı Şahin Şerifoğulları’na ve masa tenisi federasyonu başkanı Oktay Çimen ile yetkililere teşekkür ederken, bu organizasyonun Elazığ’ın tanıtımı için çok büyük bir şans olduğunu söyledi.

Kuruluşlar masa tenisi Türkiye şampiyonası, pazartesi günü yapılacak olan yarı final ve final müsabakalarıyla sona erecek.

Öte yandan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Kuruluşlar masa tenisi Türkiye şampiyonasına katılan tüm ekibi akşam yemeğinde ağırladı.