Meclis Üyeleri Arasında Gergin Anlar Oluştu

İl Genel Meclis toplantısında sesler yükseldi. Meclis üyeleri Elazığ Jeotermal Kaynak Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi gündem maddesini görüşürken tartışmaya başladı.

Meclis Üyeleri Arasında Gergin Anlar Oluştu

 İl Genel Meclisi Ağustos Ayı Toplantıları 4’üncü oturumuyla devam etti.

Meclis Başkanı İbrahim Şerbet başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda sesler yükseldi, gergin anlar oluştu.

İl Genel Meclisi’nde kavgaya neden olan gündem maddesi; "Valilik tarafından gönderilen İl Özel İdaresi’nin %33, Elazığ Belediyesi'nin % 33 Elazığ Ticaret ve Sanayi Odasının % 27 ve Elazığ Ticaret Borsası’nın %7 ve hisse oranları ile Elazığ Jeotermal Kaynak Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kurulacak. İl Özel İdaresi’nin kurulacak olan Elazığ Jeotermal Kaynak Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi bölgesinin %33 hisse oranı ile ortak olup olmayacağı, ortak olunması halinde %33 ise oranına karşılık gelen 708 bin TL’nin aktarılması kurulacak olan Elazığ Jeotermal Kaynak Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi müteşebbis heyetinde bulundurulacakları 5 üye isminin il genel meclis belirlenmesi konusunun görüşülüp karara bağlanmasını" içeren gündem maddesi ile ilgili oldu.

SALONDA GERGİN ANLAR OLUŞTU

Karara tepki gösteren MHP'li Osman Dilek bu karardan kendilerinin bilgilendirilmemesine tepki gösterdi. Osman Dilek’in tepkisini göstermesinin ardından salonda gergin anlar olmuştu

MHP GRUBU SALONDAN AYRILDI

Tartışmanın ardından MHP grubu salondan ayrılarak toplantının devamına katılmadı.

İşte o görüntüler…

VİDEO:

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2019, 14:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Sedat kaya
Sedat kaya - 5 yıl Önce

Kapalı Alanda Sigara içilmez Değil Mi !!!

Yazık ki ne yazık
Yazık ki ne yazık - 5 yıl Önce

Şu memleketin en önemli meclisinin haline bakın yazık ki ne yazık... ne vekili vekil ne başkanı başkan ne yöneticileri yönetici... her şehir ilerlerken biz günden güne geriliyoruz. Başından sonuna izledim vallahi utandım billahi utandım.

SIRADAKİ HABER

banner137