İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Şerbet ve Meclis üyeleri, Cip Köyü’nde Kuzova Bölgesi’ne bağlı muhtarların sıkıntılarını dinledi, çözüm önerileri sundu.

ÖZEL: HEPSİNE HOŞ GELDİN DİYORUM

Köyünde misafirleri ağırlayan Merkez Köy Muhtarları Dernek Başkanı ve Cip Köyü Muhtarı Selçuk Özel, “Köyümüzde bugün il genel meclis üyelerimizle birlikte muhtarlarımızla birlikte toplantı yapmayı amaçladık. Şuanda yanımızda il genel meclis başkanımız il genel meclis üyelerimiz ve meslektaşlarım hepsine hoş geldin diyorum” dedi.

DİLEK: KÖYLÜMÜZE HİZMET ETMEK İÇİN BURALARDAYIZ

MHP İl Genel Meclisi Grup Başkanı Osman Dilek,  “Başkanımızın öncülüğünde muhtarlar nezdinde toplantılar tertip edip vatandaşlarımızın köylülerimizin ihtiyaçlarını ve buna benzer sıkıntılarını yerinde mahallinde dinlemek için her şeyde tatil günüde demeden toplanıp vatandaşlarımızı dinliyoruz. Şimdi bu organizeyi meclis başkanımız ve bizde milliyetçi hareket partisi grubu olarak bizzat ayrım yapmadan pati ayrımı yapmadan milletimize hizmet etmek için köylümüze hizmet etmek için buralardayız buralara gelmeye de devam edeceğiz çok hayırlı çalışmalar yapacağız inşallah bu sene bütçe nezdinde afaki bir şey olmayacak” diye kaydetti.

ŞERBET: HİZMETLERİ YERİNDE İNCELEYİP GÖRECEĞİZ

İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Şerbet, köyleri gezip muhtarları dinlediklerini belirterek, “Yaklaşık kırk beş veya altmış köy arası köyleri gezdik bugünde cip köyündeyiz burada tüm muhtarlarımız civar köylerdeki muhtarlarımızda burada biz hizmetleri yerinde inceleyip göreceğiz şahit olacağız ona göre programlar yapacağız. Osman beyinde dediği gibi biz şeffaf bir ortamda adil bir şekilde merkezde ne varsa köylere de  o hizmetlerin gitmesi taraftarıyız elimizden geleni yapacağız bu zamana kadar tabi ki köylere çok hizmetler yapılmış fakat bazıları fazla hizmet almış bazıları az hizmet almış bizde onun için yerinde inceleme yaparak çok alan yere az az alan yere çok hizmet götürme gayesi ile köyleri tek tek dolaşacağız” ifadelerini kullandı.

Toplantı muhtarların problemlerini anlatmasıyla devam etti.