Meclis Üyesi Ünalan İftar Yemeği Verdi

Belediye Meclis Üyesi Gökhan Ünalan, Ulukent Mahallesi’nde iftar yemeği verdi. Geleneksel olarak düzenlenen iftar programına çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Meclis Üyesi Ünalan İftar Yemeği Verdi

AK Partili Belediye Meclis üyesi Gökhan Ünalan, Ulukent Mahallesi’nde iftar yemeği düzenledi.

Ünalan ailesi olarak geleneksel olarak düzenledikleri iftar yemeğine mahalle sakinlerinin yanı sıra AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın başdanışmanı Nazif Bilginoğlu ve bazı bürokratlar katıldı.

İftar öncesi Kuran’ı kerim okundu.

DEMİRBAĞ: ZULÜMLER KARŞISINDA GÖNÜL RAHATLIĞI İLE BAYRAM ETMEK MÜMKÜN DEĞİL

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Gökhan Ünalan’a teşekkür ederek, “İftarımız Ulukent Mahallesinde çok güzel oldu. Geniş katılımlı bir iftar oldu. Allah kendilerinden razı olsun. Ziyade etsin. Teşekkür ediyoruz. Dün itibariyle Kadir Gecesini idrak ettik. Bin aydan daha hayırlı Kadir Gecemizi. Cenab-ı Allah inşallah bayram tadına bayrama erişmeyi, bayram tadında bayram yapmayı nasip etsin inşallah. İslam alemi şu anda büyü sıkıntılar içerisinde. Suriye’de Filistin’de, dünyanın her tarafında Müslümanlar büyük zulüm altında. Bu yapılan zulümler karşısında gönül rahatlığı ile bayram etmek mümkün değil. Onlar için şu an yapabileceğimiz sadece dua. Bütün Müslümanların duasına İhtiyaçları var. Cenab-ı Allah hepsine huzur içinde bayram nasip etsin”dedi.

ÜNALAN: ÜNALAN AİLESİ OLARAK GELENEKSEL İFTAR PROGRAMIMIZI YAPTIK

AK Parti Belediye Meclisi Üyesi Gökhan Ünalan, birlik beraberliği sağlamak amacıyla geleneksel iftar programı düzenlediklerini belirterek, “Gayemiz birliği, beraberliği sağlamak. Bugün bizim için önemli bir gündü. Ünalan ailesi olarak geleneksel iftar programımızı yaptık. Bütün İslam alemimin dünkü Kadir Gecesini kutluyorum buradan. Bizim için önemli bir gündü. Bütün kardeşlik beraberlik içindeyiz. Yoğun katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Ulukent olsun, bürokratlar olsun, protokolden arkadaşlarımız idari birimlerimiz özellikle Milletvekilimiz Zülfü Demirbağ’ın katılımı ile güzel bir program oldu” diye kaydetti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137