Meclis’in Beşinci Birleşimi Hareketli Başladı Sesler Bir Anda Yükseldi

İl Genel Meclisi Eylül ayı toplantılarının beşinci birleşimi hareketli başladı… Gezin Köyü ile Gülüşkür arasındaki Kartaldere Yolu’nun karayolları yol ağına bağlanması konusu görüşülürken sesler bir anda yükseldi.

Meclis’in Beşinci Birleşimi Hareketli Başladı Sesler Bir Anda Yükseldi

İl Genel Meclisi Eylül Ayı oturumları Meclis Başkanı İbrahim Şerbet’in başkanlığında gerçekleştirilen beşinci oturum ile devam etti.

Toplantının beşinci birleşiminde ilk olarak Maden ilçesi Gezin köyü ile Gülüşkür arasındaki kartaldere grup yolunun karayolları yol ağına bağlanması görüşüldü.

Konuyla ilgili söz alan Meclis Üyesi Cuma Telçeken, “zaman tasarrufu açısından bu yol stratejik önem arz etmektedir” diyerek, milletvekillerinin desteğini istedi.

Konuyla ilgili diğer meclis üyeleri de söz alarak fikirlerini beyan etti.

Yolun karayolları ağına bağlanması bütün meclis üyelerinin ortak kararıydı ancak ortam bir anda gerildi, sesler yükseldi.

Tartışmaları devam etmesi ile oturuma kısa bir ara verildi.

Oturumu yeniden başlatan Meclis Başkanı Şerbet, kartaldere köy yolu ile ilgili söz almak isteyenlere yeniden söz hakkı verdi.

İl genel meclisi eylül ayı toplantılarının beşinci birleşimi gündem maddeleri ve önergelerin görüşülerek karara bağlanması ile son buldu.

VİDEO

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137