Elazığ’da yeni bir özel hastane daha hizmete girerek, hasta kabulüne başladı.

9 bin metre kare kapalı alanda hizmet verecek hastanede 75 yatan hasta, 20 yataklı yetişkin yoğun bakım,5 yeni doğan yatağı bulunurken; 280 personel hizmet veriyor.

30 uzman hekimle poliklinik hizmeti verilmeye başlanırken; hastane Yunus Emre Bulvarı Eski  Eğitim Araştırma  Hastanesi üzerinde bulunuyor.

AYDIN: BÜYÜK AVANTAJ VE KATKI SAĞLAYACAĞIZ

Mediline Hastanesi Başhekimi Dr. Yusuf Kenan Aydın, hastanelerinin Elazığ ve bölgeye hizmet edeceğini belirterek, “Hastanemiz bugün itibariyle Elazığ’ımıza hizmet vermeye başlamıştır. Aynı zamanda çevre illerimize de sağlık hizmetleri konusunda büyük katkılar sunacağına inanmaktayız. Tıbbi gelişimleri yakından takip eden, yenilikçi, en kaliteli sağlık hizmetleri sunma konusunda ilimizde ve bölgemizde farklılığımızı ortaya koymakta iddialıyız. Sağlık personeli, yardımcı sağlık personeli ve diğer çalışanlarımızla birlikte 280 personel ile hizmete başladık. Bu da ilimizdeki istihdam için büyük katkı. Aynı zamanda dünyanın, ülkemizin ve ilimizin korona pandemisi ile uğraştığı dönemde bu dönemde hastanemizin açılışının denk gelmesi büyük avantaj ve katkı sağlayacağını söyleyebiliriz” dedi.

SİĞERGÖK: YENİ BİR DEĞERİN BAŞLANGICI OLUR ÜMİDİNDEYİZ VE O HEYECANDAYIZ

Mediline Hastanesi Genel Müdürü Muhittin Siğergök, “Bu Elazığ’a ait bir proje. Elazığ’ın lokasyon olarak ihtiyacı olan ve daha önce çok hizmet etmiş bir bölgesinde 7 yılı aşkındır boş duran, metruk birbina. Etrafımızdaki gerek esnaf kitlesi, gerek kamuoyu gerek hekim camiası teveccühleri ile bu oluum bu seviyeye geldi. Bundan sonrası için hedeflerimiz yüksek. Elazığ’da yeni bir markanın yeni bir değerin başlangıcı olur ümidindeyiz ve o heyecandayız” açıklamalarında bulundu.