Mediline Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Siğergök ve Yönetim Kurulu Üyesi Hayrullah Demir, medya grubumuz ziyaret etti.

SİĞERGÖK: KANAL FIRAT AİLESİ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Medya gurubumuzdan övgüyle bahseden Siğergök, “Kanal Fırat ailesi bizim için çok değerli. Çok çok teşekkür ediyorum buradaki değerli arkadaşlara. Sürecin başından beri, öncesinden beri bir kapital ilişki olarak değil, samimi duygularla hep beraber olduk. Hep destekçimiz oldunuz. Bizi de o ailenin içerisinde gördünüz. Bu noktadan ben teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum. Çok teşekkür ediyorum sizlere” ifadelerini kullandı.

SİĞERGÖK: TEŞEKKÜRLER ALIYORUZ VE BİZDE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Muhittin Siğergök, “300’e yakın personelimiz var. Hekim kadromuzda 5 akademisyenimiz var. Yoğun bakımımız 25 yatağımız var, onun dışında 75 yatağımız var. Şu an aktif olarak bütün branşlarda hizmet veriyoruz. Tabi bundan sonraki süreçte de gönül arzu eder insanlar daha sağlıklı sadece sağlık kalitesini arttırmak adına hizmet alsınlar. Zaruret dışında inşallah. Hedefimiz her yerde unu ifade ettik ve burada da üçüncü ayımız oldu. Başardığımıza inanıyoruz. Elazığ’a artı bir hastane olarak değil de kaliteli bir hizmet; Elazığ’a yakışır kaliteli bir hizmeti sunmak. Geri dönüşlerde bu noktada böyle oldu. Bizde memnun oluyoruz. Teşekkürler alıyoruz ve bizde teşekkür ediyoruz memnuniyetlerden dolayı” şeklinde konuştu.

SİĞERGÖK: HASTAMIZI GERİ ÇEVİRMİYORUZ

Yönetim Kurulu Başkanı Siğergök, “Şu an biz Elazığ’dan şunu öğrendik; Elazığ insanı temiz, hijyen olarak kaliteli hizmet istiyor. Muhakkak hekim tedavisi noktasında tedavinin dili birdir ama otelcilik hizmeti, temizlik ön planda. Bunu hissettik ve bunu da vermeye çalışıyoruz. Hasta geldi, kendisi zaten bilinçli insanlar. Kendi durumunu arz ediyor arz edince hastayı izole bir alana alıyoruz. Bu imkanları oluşturmuş olduk. Yoksa onun dışında devletimizin imkanları, diğer hastane imkanları da iyidir. Öyle tahmin ediyorum. Gerekli alt yapıları oluşturmuşlardır. Bizim sadece avantajımız ne oldu? Bu süreçle beraber biz çalışmaya başladığımız için alt yapımızı çok güzel kurduk. Sosyal bir devletiz. Şu an devetin imkanları gerçekten A sınıf. Hele hele Elazığ gibi bir il için buna; teşekkür etmek lazım Sayın Cumhurbaşkanımıza. Mevcut Elazığ’daki sağlık müdürlüğümüze vesaire. Gerçekten sosyal yapılar çok çok iyi Elazığ’da. Tabi döngünün sağlanabilmesi için de özel hastanelerin ek ücretler alması gerekiyor. Tabi bizde kendi çapımızda özel bir birim oluşturmuşuz. Bu noktada bize ulaşıyor arkadaşlar. İhtiyaç olan, ihtiyaç durumunda prensip olarak hasta Mediline’dan geri gitmeyecek. Bu kesinlikle olan bir kaide. Ne ise artık hastanın ihtiyacı görülecek. ‘benim durumum müsait değil, imkanlar müsait değil, tedavi olamıyorum’ deyip çıkıp gitmeyecek hastaneden. Bu kesin kuralımız bizim” dedi.