Medya Grubumuza Plaket

İdareci ve Bürokratlar Derneği, “Milli Birlik ve Beraberliğe katkı sağlayanlar Zakir Taşdemir Vefa Ödülleri kapsamında medya grubumuzu yılın basın ödülüne layık gördü.

Medya Grubumuza Plaket

İdareci ve Bürokratlar Derneği, 10. Yılında düzenledikleri, “Milli Birlik ve Beraberliğe Katkı Sağlayanlar Zakir Taşdemir Vefa Ödülleri” kapsamında medya grubumuzu yılın basın ödülüne layık gördü.

CAN: KANAL FIRAT, BİZİM SESİMİZ, NEFESİMİZ OLDU

Elazığ’a gelen Derneğin Genel Başkanı Yücel Can, “İdareci ve bürokratlar birliği derneği olarak, yönetim kurulu üyemiz ve il temsilcimizle birlikte, Elazığ’da meydana gelen depremden sonra Ankara’da milli birlik beraberlik programı yapmıştık. Kanal Fırat’ın deprem sonrasında önemli yayınlara imza atarak şehrin sesi oldu. Bu çerçevede, deprem konusunu gündeme getirerek, Elazığ’ı unutmadık. Kanal Fırat bizim için kardeşlik ve birlik adına yapmış olduğu tarafsız yayıncılığı ile bize ses, nefes ve insicam oldu. Bu anlamda bu plaketi televizyonlarınız Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık’a takdim ettim” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Cevdet
Cevdet - 4 yıl Önce

Bunlar mı İdareci ve Bürokrat , TV ye çıkanını 3 dakika izledim yıkama yağlama faslından bir adım öteye geçmeyeceğini anlayınca kanal değiştim.

SIRADAKİ HABER

banner137