Şehrin tanıtımına büyük katkıları olan ve Elazığ’dan dünyaya açılan Kanal Fırat Televizyonu, geçtiğimiz günlerde Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği tarafından Türkiye’nin en iyi yerel kanalı seçilmişti.

Bu kapsamda Şavaklılar Dernek Başkanı ve Pertek Çemişgezek Sivil Toplum Kuruluşları platformu Dönem Başkanı Naim Doğan, Pertek Ak Parti İlçe Başkanı ve platform Genel Sekreteri Mehmet Hanifi Kılıç, MHP Pertek İlçe Başkanı Remzi Han, Sağmanlar Dernek Başkanı Atilla Süner, Ulukale Dernek Başkanı Gürkan Öztürk, Bermazlılar Dernek Başkanı Remzi Serin ve Platform Basın sorumlusu Gökhan Tuluk, Kanal Fırat’ın başarısını tebrik etmek üzere medya grubumuzu ziyaret ettiler.

 NAİM DOĞAN “ELAZIĞ İÇİN BÜYÜK BİR ŞANSTIR KANAL FIRAT TELEVİZYONU”

Şavaklılar Dernek Başkanı ve Pertek Çemişgezek Sivil Toplum Kuruluşları platformu Dönem Başkanı Naim Doğan, Kanal Fırat Elazığ için bir şanstır, sahiplenmek destek olmak lazım” diyerek “ Amacımız Elazığ’da yaşayan Pertek ce Çemişgezekli insanlarımızı sahiplenmek onların sıkıntılarına çözüm bulmak. Yine bölge de Pertek’te Çemişgezek’te yaşayan insanlarımızın sıkıntılarını, problemlerini dile getirmek amacı işle böyle bir güç birliği oluşturup bir araya geldik. Tebriklerimizi teşekkürlerimizi iletme düşüncesi ile geldik. Çok güzel, çok büyük emek verilmiş. Çok güzel ayınlar yapılıyor. Elazığ için büyük bir şanstır Kanal Fırat televizyonu. Hakikaten sahiplenmek lazım destek olmak lazım. Bütün Sivil Toplum Kuruluşları derneklerin bu tür televizyon kanallarımıza sahip çıkması lazım. İşadamlarımızın sahip çıkması lazım. Çünkü bizler faaliyetlerimizi çalışmalarımızı sizler aracılığı ile Televizyonunuz aracılığı ile kamuoyuna duyuruyoruz. Faaliyetlerimizi anlatıyoruz. Bu yönü ile batığımız zaman çok önemlidir. Her yönü arkasında olmamız lazım, sahiplenmemiz lazım. Bu vesile ile tekrar televizyonunuzu tebrik ediyoruz. Başarılarınızın daim olmasını diliyoruz Yasemin Açık Hanım Efendiyi tebrik ediyoruz. Elazığ’a çok büyük katkıları var. Zeki bey ve sizler bütün yayın ekibinizi hepinizi tebrik ediyorum Allah başarılarınızı daim etsin” ifadelerine yer verdi.

HANİFİ KILIÇPERTEK İLÇESİ OLARAK BİZ KANAL FIRAT’I EVİMİZDE BİR AİLE OLARAK GÖRÜP ÖYLEDE İZLİYORUZ”

Pertek Ak Parti İlçe Başkanı ve platform Genel Sekreteri Mehmet Hanif’i Kılıç ise sözlerine Kanal Fırat bizim bir ailemiz diyerek başlayarak “ Ben Pertek’e ilk atandığımız zaman çok değerli kardeşim Zülfü Bey ile burada bir program yaptım. O yüzden Kanal Fırat’ı kendimden bir aile biliyorum. Öncelik ile bu kanalın almış ödülden dolayı da çok onurluyum ve gururluyum. Pertek ilçesi olarak biz Kanal Fırat’ı evimizde bir aile olarak görüp öylede izliyoruz. Pertek, Çemişgezek Sivil Toplum Kuruluşları platformu olarak Pertek’in ve Çemişgezek’in Elazığ’da 100 binin üzerinde bir nüfusu var. Seçmeni var biz burada ki kardeşlerimiz işle birlikte nasıl hareket ederiz bunların dertlerine nasıl derman oluruz siyasi olarak da bundan sonra Elazığ’da siyaseti bu kardeşlerimizin oylarını boşa atmadan burada bir birlik oluşturup bir güç oluşturacağız” diye kaydetti.

“REMZİ HAN KANAL FIRAT’IN YEREL TELEVİZYON OLARAK TÜRKİYE DE BİRİNCİ OLMASINI ÇOK SEVİNDİM”

MHP Pertek İlçe Başkanı Remzi Han’da, medya gurubumuzu başarısından dolayı tebrik etti, Pertek Çemişgezek Sivil Toplum Kuruluşları platformu olarak amacımız Elazığ’da bir güç oluşturmak” diye aktararak “ Kanal Fırat’ın Yerel Televizyon olarak Türkiye de birinci olmasını çok sevindim. Tebrik ediyorum sizi. Çalışanları da kutluyorum. Biz platform olarak Elazığ’da bir güç oluşturmayı kararlaştırdık. Derneklerimiz bir araya getirdik. Elazığ’da inşallah bir güç oluşturduk. Elazığ’da yaşayan Pertek’iler ve Çemişgezeklerin sorunlarını sıkıntılarını ileri bir şekilde dile getirmemiz için bu platformun kurulaması faydalı oldu. Bundan sonra Elazığ’da yaşayan Pertekliler,Çemişgezekliler olarak burada bir aile oluşturacağız bir güç oluşturacağız sesimiz tüm Elazığ’a duyuracağız” dedi.