Medya Grubumuzdan Askf Başkanı Gür’e Ziyaret

Medya grubumuz olarak Elazığ ASKF Genel Başkanlığına seçilen Mustafa Gür’e “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulunduk. Başkan Gür, yeni sezona sıkıntılı başladıklarını belirterek, en önemli sorunun saha olduğunu ifade etti.

Medya Grubumuzdan Askf Başkanı Gür’e Ziyaret

Medya grubumuz olarak Elazığ amatör spor kulüpleri federasyonu başkanlığına seçilen Mustafa Gür’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

Kanal Fırat ve kanal E televizyonları genel yayın yönetmeni Zeki Akbıyık ve kanal Fırat ve Kanal E televizyonları spor koordinatörü ve aynı zamanda Türkiye spor yazarları Derneği Elazığ temsilcisi Coşkun Kamaç ile birlikte elazığsonhaber.com haber sitesi müdürü Furkan Dilaver’in birlikte ziyaret etti.

ASKF başkanı Mustafa Gür, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek medya grubumuza teşekkür ederek, “Öncelikle bu nazik ziyaretlerinizden dolayı şahsım ve yönetim kurulum adına sizlere şükranlarımı arz ediyorum. Gerçekten ilimizde spora önem veren yayın kuruluşlardan birisiniz. Bu hakikaten anlamlı ziyaretten dolayı şahsınızda tüm Kanal Fırat ailesine teşekkür ediyorum” dedi.

GÜR: İLİMİZDE SPORA ÖNEM VEREN YAYIN KURULUŞLARDAN BİRİSİNİZ

ASKF başkanı Mustafa Gür, sezona sıkıntılarla başladıklarını ifade ederek, “Şuan sezon hazırlıklarına start verdik. Futbolda özellikle biliyorsunuz Ramazan Bayramı her geçen gün on gün daha geriye geldiğinden dolayı sezonumuzu biraz erken başlatacağız bu yıl. Maalesef sıkıntılarla başlıyoruz sezona, 2 tane profesyonel takımımızın şuanda oynayacağı sahamız yok. Tabi Sayın Milletvekilimiz Metin Bulut ile görüşmemizde ödenek noktasında şuanda 2 buçuk milyonluk bir ödenek spor totodan çıktığını beyan etti. DoğuKent’e çim saha yapımı ile ilgili muhtemelen de herhalde ihale işlemleri başlanacağını kendisi taahhüt etti bizlere. En azından bizim biraz daha yükümüzü alır. Üçüncü takımımız da kendi mevcuttaki sahamızda oynayacak maçlarını. Bizim amatör maçlarımızda aksamalara neden oluyor. Sonuçta bu maç oynadığı zaman gün boyu hiçbir maç veremiyoruz. Profesyonel maç olduğu zaman. Bununla birlikte bizim her geçen gün az önce söylemiştim tekrar edeyim takım sayımız 95 oldu şuanda. Futbol kulübü olarak 50’yi geçtik. Rekor üstüne rekor kırıyoruz bu yıl. Şunu da hemen söyleyeyim çevre ilimiz Tunceli 62 Munzur Spor Kulübünü burada kurarak faaliyetlerini burada sürdürecekler.

GÜR: PLANLARIMIZI HIZLI BİR ŞEKİLDE DEVREYE SOKMAYA ÇALIŞIYORUZ

ASKF başkanı Mustafa Gür, “Bölgeye de hitap etmeye başladık. Bu da bunun göstergesi. Bu da bizim için gurur kaynağı sonuçta. Bununla birlikte genç kategorilerimizde talep çok fazla sahamız hakikaten maalesef yetersiz durumda. Sayın Milletvekilimizden ben Özel İdare Spor Tesislerinin tam teşekkürlü hizmete açılması adına orda bir sosyal tesisin olması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü basketbolla birlikte salondaki soyunma odalarını kullanamıyoruz. Bu taraftaki mevcut odalarımız da kısıtlı imkanlara sahip. Tam anlamıyla randıman alamıyoruz. Oraya seri bir şekilde soyunma odası ve tesislerin yapılması gerekiyor. Kendisi de onun sözünü verdi. Spor totodan kaynak aktaracağını söyledi. Orayı da inşallah yetiştirmeye çalışacağız. Yetişene kadar da farklı çözümlerle idare edeceğiz orayı konteynırlarla falan bir şekilde yapım aşamasına kadar orayı sürdüreceğiz. O şekil. Buradan Gençlik Spor Müdürümüzden özellikle sizin adınıza ricam Sporium 23 sizin Kanal Fırat’ın arka kısmında devam eden bir saha inşaatımız var. Hız verilmesi gerekiyor. Çünkü bizim şuanda can damarımız olacak pozisyonda o eğer yetişmediği takdirde bu yıl biliyorsunuz bölgesel amatörlüğünde 2 takımımız faaliyet gösterecek işitme engelliler spor ligimiz var, engelliler takımımız var bunun haricinde de takım sayılarımız haddinden fazla genç kategoride çok müracaat var şuanda. Nasıl yapacağız bizler şuanda onu düşünüyoruz. Sayın Rektörümüzden bir randevu talep ettik. Üniversite sahamızın ışıklandırılması ile ilgili bir görüşme yapacağız. Bizler de elimizden geldiği kadar şuanda arkadaşlarımızla istişarelerimizi yaptık.  Onlarla birlikte çıkan sonuçlara göre de mülki idare amirlerimizle konuları paylaşıyoruz. Çözüm noktasında kısa orta uzun vadede neler yapabiliriz şeklinde planlama yaptık. Planlarımızı hızlı bir şekilde devreye sokmaya çalışıyoruz.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137