“Medya kara propagandaya alet olmamalıdır”

Anadolu Yayıncılar Derneği, dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği talimatın ardından başlatılmış olan “Barış Pınarı” Harekâtı ile ilgili medyayı uyardı. Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan yaptığı açıklamada, “Kurtuluş Savaşında da mandacılığı savunan gazeteler ve yazarlar vardı. Artık bu ihanete bir son verilsin. Hepimizin milli ve yerli yayın yapması gerekir” dedi.

“Medya kara propagandaya alet olmamalıdır”

Anadolu Yayıncılar Derneği, dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği talimatın ardından başlatılmış olan “Barış Pınarı” Harekâtı ile ilgili medyayı uyardı.

BURHAN: BU HAREKAT ASLA KÜRT KARDEŞLERİMİZİ HEDEF ALMAMAKTADIR

Konuyla ilgili bir açıklama Yapan Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dün vermiş olduğu talimatla başlayan ‘Barış Pınarları’ harekatı ülkemiz için hayırlı olsun. Terör koridorunu parçalamak için kahraman Mehmetçiklerimiz tarafından başlatılan bu büyük operasyona milletimizin desteği tamdır. PKK ve DEAŞ terör örgütlerine yönelik yapılan bu harekat asla ve asla Kürt kardeşlerimizi hedef almamaktadır. Arap ve Kürtlere zulüm eden terör örgütlerini hedef almaktadır” dedi.

BURHAN: KARA PROPAGANDA YAPAN BASIN KURULUŞLARI GAFLET VE İHANET İÇERİSİNDEDİR

Başkan Burhan, “Böylesine bir günde medyaya da sorumluluk düşmektedir. Kahraman askerlerimiz sahada mücadele verirken biz basın mensupları da kamuoyunu doğru bilgilendirmeliyiz. Üzülerek görüyorum ki bazı basın yayın organları devletimiz ve cumhurbaşkanımızı suçlamaktadır. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Sağ ya da sol basın olarak nitelendirilen kuruluşların bugünlerde milli bir tavır içerisinde olması gerekir. Bazı batılı basın yayın organları ile birlikte ülkemiz hakkında kara propaganda yapan basın kuruluşları gaflet ve ihanet içerisindedir” diye kaydetti.

BURHAN: HEPİMİZİN MİLLİ VE YERLİ YAYIN YAPMASI GEREKİR

Başkan Sinan Burhan, “Kurtuluş Savaşında da mandacılığı savunan gazeteler ve yazarlar vardı. Artık bu ihanete bir son verilsin. Ülkemizin yaptığı Barış Pınarları harekâtı dünya barışına hizmet için yapılmaktadır. ABD-İsrail eksenli projeleri yıkmak için yapılmaktadır. Hepimizin milli ve yerli yayın yapması gerekir” ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2019, 14:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137