2019 Yılında yapılacak mahalli idareler seçiminde Ak parti Yazıkonak Belediye Başkan Aday Adayı olan Mehmet Can Çelik, merkez ilçe teşkilatına gelerek Başkan Ömer Faruk Çelik’e dosyasını teslim etti.

ÇELİK: YEREL SEÇİMLERİN ELAZIĞ’IMIZA, YAZI KONAĞIMIZA HAYIRLI OLMASINI YÜCE ALLAHTAN NİYAZ EDİYORUM

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Faruk Çelik, “31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerin Elazığ’ımıza, Yazı konağımıza hayırlı olmasını Yüce Allahtan niyaz ediyorum. Bugünde Mehmet Can Çelik kardeşimiz Elazığ Merkez İlçe Başkanlığımıza müracaatta bulundular. Bizlerde dosyalarını teslim aldık” İfadelerinde bulundu.

MEHMET CAN ÇELİK: YAZIKONAĞI ÖRNEK BİR BELEDİYE HALİNE GETİRECEĞİME SÖZ VERİYORUM

AK parti Yazıkonak Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Can Çelik, “Gerçek bir Yazıkonak sevdalısı olarak Yazıkonak’a hizmet için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında koltuk sevdasıyla değil hizmet aşkıyla Yazıkonak belediye başkan adaylığına aday adaylığı için müracaatımızı yaptık. Bu vesileyle Yazıkonak belediye başkan adaylarına da teşekkür ediyor başarılar diliyorum. AK Parti bizim için samimiyettir, bir dava hareketidir, bir hizmet hareketidir. İnsanı merkeze alan bir hizmet hareketi olup ‘İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın’ bilincinde insanımızın gönlünde bir sevda hareketidir. Biz de bu bilinçle bu yola baş koymuş ülkemiz için, Yazıkonak için yapabilirim bilincinde projelerimizle Yazıkonak Belediye Başkanı Aday Adaylığıyla ilgili bu süreci başlatma adına ilk adımımızı atmış olduk. Allah nasip eder, Adalet ve Kalkınma Partisi büyüklerim teveccüh gösterir bizi bu göreve layık görürlerse Yazıkonak’ı örnek bir belediye haline getireceğime söz veriyorum” diye konuştu.