Kalabalık bir grupla birlikte AK Parti İl Binasına giden Mehmet Enis Doğan, Mollakendi Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu AK Parti’ye yaptı.

ÇELİK: BELDEMİZE HAYIRLARA VESİLE OLMASINI YÜCE ALLAH’TAN NİYAZ EDERİM

Doğan’ın başvuru evrakını teslim alan Merkez İlçe Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Öncelikle 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerin ülkemize, milletimize, Elazığ’ımıza ve Mollakendi Beldemize hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ederim. Bugün Mollakendi Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı olarak Mehmet Enis Doğan kardeşimiz AK Parti Elazığ Merkez İlçe Başkanlığına başvuru yaptılar. Dosyalarını teslim aldık. Büyük bir coşkulu, kalabalık bir toplulukla geldiniz, Allah sizden razı olsun. Yüce Rabbim nasip ederse 31 Mart akşamı Elazığ ilimizde 20 belediyemizi, Elazığ Merkez ilçemizde ise merkez belediyemizi e dört beldemizin tamamını alarak taçlandıracağız. Bundan şüphemiz yok. Yüce Rabbim bizleri utandırmasın” ifadelerini kullandı.

DOĞAN: ANKARA’DA KAPILARI KIRARAK ALIP MOLLAKENDİ BELDESİNE GETİRMEYE BURADAN SÖZ VERİYORUM

Başkan Aday Adayı Doğan, “Mollakendi Beldesi Belediye Başkanlığına bugün resmi olarak müracaatımızı yapmak için Sayın Merkez İlçe Başkanımız Ömer Faruk Çelik Beyefendiye dosyamızı takdim ettik. Aday adayı arkadaşlarıma da, kendime de herkese başarılar diliyorum. Allah herkesten razı olsun. Bu dava bizim davamız, biz olmazsak da bu davanın yanındayız. Allah hepinizden razı olsun. Elazığ halkına da teşekkür ediyorum. Mollakendi beldesine yapılması ne gerekiyorsa hepsinin en fazlasını Ankara’da kapıları kırarak alıp Mollakendi beldesine getirmeye buradan söz veriyorum. Her şey insanın kendi elinde. İstemesini bilirsen Sayın büyüklerimizde illaki buna karşılık verip bir yerde bizi bu taleplerimize karşılık vereceklerdir. Sizleri buraya kadar yorduğum için hepinizden özür diliyorum. Allah hepinizden razı olsun. Herkese sevgi, saygı, selamlarımı sunuyorum. Allah’tan hayırlısını diliyorum” şeklinde konuştu.