Milliyetçi Hareket Partisi’nden belediye meclis üyesi aday adayı olduğunu açıklayan Mehmet Kırgiz başvuru evrakını İl Başkanı Semih Işıkver’e teslim etti.

IŞIKVER: ELAZIĞ’A HAYIRLARA VESİLE OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM

Başvuru evrakını kabul eden Işıkver, “Elazığ’ın yitirdiklerini geri kazanması, kaybettiklerine yeniden sahip olması, kaybettiği değerlere yeniden ulaşabilmesi ve Elazığlıyı mutsuz eden bütün sebeplerin ortadan kaldırılması adına çok fazla önemsediğimiz 31 Mart 2019 mahalli idareler seçimi kapsamında belediye meclis üyeliği aday adaylığı müracaatları devam ediyor. Bugünde yanımızda gıda ve yemek sektöründen yakinen tanıdığımız İş Adamı Mehmet Kırgız Beyefendi var. Kendisinin müracaatının partimize, davamıza ve Elazığ’a hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Rabbimden yolunun ve bahtının açık olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

KIRGİZ: HER ŞEYİN EN GÜZELİNE, EN İYİSİNE LAYIKSINIZ

Meclis Üyesi Aday Adayı Mehmet Kırgiz da, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin değerli İl Başkanı Semih Işıkver’in, Belediye Başkan Adayımız Sayı Prof. Dr. Bilal Çoban, Milliyetçi Hareket Partisi’nin ilçe başkanları ve üyeleri, değerli basın mensupları ve değerli dostlarım hepiniz hoş geldiniz. Partim adına Elazığ belediye meclis aday adayı göstererek aziz şehrimize hizmet etme imkanının önünü açan Milliyetçi Hareket Partisi’nin Elazığ İl Başkanı ve tüm teşkilatına teşekkürü bir borç bilirim. Bizim tek hedefimiz Elazığ için çalışan, sorunlara çözüm üretme ve çözüm bulmaktır. İl Başkanımız Sayın Semih Işıkver’in önderliğinden çıkmış olduğumuz bu yola Sayın Prof. Dr. Bilal Çoban’ın belediye başkan adayına güzel ve daha mutlu bir Elazığ için hep birlikte el ele çalışacağız. 31 Mart sabahında halkımızın destek ve oylarıyla kazanacağımız zaferin ve verdiğimiz güç ile enerji ile milletimizi daha güzel, daha konforlu ve refah seviyesinde daha köklü neticelere varacağız. Çünkü siz değerli hemşerilerimiz her şeyin en güzeline, en iyisine layıksınız” şeklinde konuştu.