20 Ekimde onuncu genel kurulunu gerçekleştiren Yol İş 2 no’lu şube genel sekreterliğine seçilen Cumali Demiroğlu, Elazığ İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu’yu ağırladı.

 CUMALİ DEMİRCİOĞLU “DAHA İYİ HİZMET SUNACAĞIZ”

Yol İş 2 No’lu şube sekreteri Cumali Demiroğlu, özel idarede çalışan sendika üyeleri ile birlikte şehre en iyi hizmeti sunmak için gayret içerisinde olduklarını söyleyerek “20 Ekim itibari ile Elazığ Yol İş Sendikası olarak 10. Olağan genel kurulumuzu gerçekleştirdik. Bu vesile ile İl Özel İdaresi Genel Sekteri Mehmet Sabuncu Bey ve yardımcıları ve ekibi bize hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Kendilerine bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizde İl Özel İdaresinde örgütlü bir sendikayız. Burada sayın genel sekterimiz ve ekibi ile diyaloğu ve iş birliği içerisinde şehrimize daha iyi hizmet sunmak için bunun gayret ve çabası içinde olacağız. Tekrardan bu ziyaretlerinden dolayı genel sekterim ve ekibine hoş geldiniz diyorum” ifadelerine yer verdi.

 MEHMET SABUNCU “ELAZIĞ’IMIZA HİZMET ETMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Elazığ Özel idaresinin tüm çalışanlarıyla birlikte büyük bir aile olduklarını ifade eden Genel Sekreter Mehmet Sabuncu’da özel idare çalışanlarının şehrin görünmez kahramanları olduğunu kaydederek “ Geçtiğimiz günlerde özel idaremizde faaliyet gösteren Yol İş 2 Nolu şubenin seçimi gerçekleşmişti. Başkanımız göreve tekrar devam etti. Bugün arkadaşlarımız ile müdürlerimiz ile birlikte geldik. Sayın Cumali Başkana yeni görevini hayırlı etmek için bu ziyareti gerçekleştirdik. Özel İdaremiz bünyesinde çalışan personelin %65 civarında işçi arkadaşlarımızdan oluşmakta. Biz tabi işçisi ile memuru ile mühendisi ile büyük bir aile olduğumuzu her zaman ifade ediyoruz. Birlikte çalışıyoruz. Özel idaresi çalışanları şehrin görünmez kahramanları adı ile adlandırıldığımız arkadaşlarımız yedi yirmi dört görev yapmaktalar. Kışın karla mücadele derken yazın hafta sonları dahil pek çok işte yoğun şekilde çalışıyorlar. Bir ekip işidir. Büyük bir aileyiz bu aile ile beraber Elazığ’ımıza hizmet etmeye çalışıyoruz” şeklinde aktardı.