Memur Sen Başkanlar Kurulu Toplantısı Yapıldı

AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut ve AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Memur Sen İl Temsilciliği’nin 2019 yılı başkanlar kurulu toplantısına katıldı. Toplantının gündeminde tanıtımı yapılan yerli ve milli otomobil üretimi vardı.

Memur Sen Başkanlar Kurulu Toplantısı Yapıldı

Memur-Sen İl Temsilciliği’nin “2019 Yılı Başkanlar Kurulu Toplantısı” bağlı sendika başkanlarının yanı sıra AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut ve Ak Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze’nin katılımıyla gerçekleştirildi.

BAHŞİ: NAZİK ZİYARETİNİZDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM

Memur Sen İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, 2019 yılının son toplantısında kamu çalışanlarının sorunlarını siyasilere ileteceklerini belirtti. İbrahim Bahşi, “2019 yılını değerlendirerek hem kamu çalışanlarının sorunlarını kendilerine ileterek, özellikle dün ülkemizde milletimizin 50 yıllık hayali vardı. Gerçekleşti. Kendirine bu anlamda, şahıslarında değerli Cumhurbaşkanımıza teşekkür etmek için bir aradayız. Diğer konuları istişare etmek için teşrif ettiler. Bu anlamlı nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Memur Sen ailesi adına hoşgeldiniz diyorum” dedi.

GÜRGÖZE: HAYATA GEÇMİŞ OLMASININ MEMNUNİYETİNİ YAŞIYORUZ

Tanıtımı yapılan yerli otomobilin 82 milyon tarafından sahiplenilmesi gerektiğini söyleye AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “Dün ülkemiz adına ve milletimiz adına önemli olan bir gelişmeyi hep birlikte yaşadık. 82 milyonun rüyası olan ve 82 milyon kişinin de sahiplenmesi gereken hayal diye görülen yerli otomobil projesinin hayata geçmiş olmasının memnuniyetini yaşıyoruz. Bu kadar güçlü bir liderin partisinde yer almayı büyük bir şeref ve onur olarak kabul ediyoruz. Bizim parti olarak da 2019 yılı kongre süreçlerimiz vardı. Bugün 3 beldemizin kongresini gerçekleştirdik. Şubat ayından itibaren de ilçe kongrelerimizi, ve il kongremizi gerçekleştirerek bu ile hizmet etmenin haklı gururunu yaşayacağımızı ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu

BULUT: EL BİRLİĞİYLE, GÜÇ BİRLİĞİYLE GERÇEKLEŞTİRMİŞ OLURUZ

AK Parti Elazığ Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Bulut, Yerli otomobil üretiminin kıymetli olduğu bir dönemde STK’ların yerli ve milli olmasının öneminin daha iyi anlaşıldığını vurguladı. Milletvekili Bulut, “STK’ların milli ve yerli olmasının önemini hepimiz çok daha iyi anlıyoruz. Bu yönüyle de çok kıymetli olduğunuzu bilmenizi istiyorum. 2019’u değerlendirme toplantısı sizin hasat toplantınız. Geriye kalan bakiyeleri de inşallah biz toplantı sonunda da tamamlarız. Yapabileceğimiz şey varsa eksiklikleri inşallah el birliğiyle, güç birliğiyle gerçekleştirmiş oluruz” dedi.

BULUT: ÇOK DAHA COŞKULU KARŞILANIRDI

Türkiye ve dünyanın önemli süreçlerden geçtiğini anımsatan Milletvekili Metin Bulut, savunma ve otomotiv sektöründe Türkiye’de gelinen noktayı anlatarak “Emin olan bu otomotivi 5 yıl önce paylaşmış olsaydık, çok daha coşkulu karşılanırdı. Biraz da göz alıştı. Artık otomotiv yapmak bile bizim milletimize basit geliyor. Çünkü biz bu işi çözdük. Bunun insansızını, havada uçanını yapan, yerde gidenini yapamaz mı? Bunu da fevkalade yapar. Bu güce ulaştık. Bu gücün devam edebilmesi için birliğimizin beraberliğimizin, dostluğumuzun bunların hepsinin aynı şekilde devam etmesi gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137