Memurları Sevindiren Protokol

Memur Sen İl Temsilciliği ile Özel Hayat Hastanesi arasında protokol imzalandı. İmzalanan protokolle sendikaya üye memurlar, hastanenin sağlık hizmetlerinden indirimli faydalanacak.

Memurları Sevindiren Protokol

Memur Sen İl Temsilciği, üyelerini memnun edecek bir protokole Özel Hayat Hastanesi ile imza attı.

BAHŞİ: BUGÜN İNDİRİM ANLAŞMASI İMZALIYORUZ

Memur Sen İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, sendikaya bağlı üyelerin, artık sağlık hizmetlerinden indirimli faydalanacağını ifade ederek, “İlimizin ilk özel hastanesi olan Özel Hayat Hastanesi, hem tecrübeli hekim kadrosuyla hem yeni taşındığı binasıyla nezih ortamıyla ilimizde hizmet veren güzel bir sağlık kuruluşumuz. Bu anlamda sosyal sendikacılık kapsamında bize ilimizde diğer sektörlerde indirim anlaşması imzaladığımız gibi yaklaşık 14 bin üyemizin bu sağlık hizmetlerinden indirimli bir şekilde yararlanması için hastanemizde bugün indirim anlaşması imzalıyoruz. Ben değerli hocamızın şahsında Özel Hayat Hastanesi çalışanlarına ve bu hastanemizin yeni binaya taşınması hasediyle binanın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum”dedi.

GÜR: ELAZIĞLILARIN TEVECCÜHÜNÜ VE GÜVENİNİ KAZANAN BİR HASTANEDİR

Özel Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Erduran Gür de atılan imzayla sendika üyelerinin hastanelerindeki sağlık hizmetlerinden yüzde 25 indirimli faydalanacağını söyleyerek, “Hastane olarak memur olan hastalarımıza, Memur Sen üyelerimize %25 indirim sözleşmesi imzalıyoruz. İbrahim başkanımızla beraber bir aradayız. Başkanımızın hastanemiz ve çalışanlarımızla ilgili güzel dileklerine, samimi açıklamalarına, çok teşekkür ediyoruz. Hastanemiz Elazığ’ımızın içinde otopark sorunu olmayan, 75 yatağı bulunan ve her branşta hizmet veren ve yıllardan beri Elazığlıların teveccühünü ve güvenini kazanan bir hastanedir. Bu yönüyle Elazığ’ımıza verdiğimiz bu hizmetlerden dolayı çok mutluyuz. Memur Sen’in değerli başkanı İbrahim beye de lütfedip geldiği için çok teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

HABER: KEVSER ÖZ

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137