Menderes Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği’nden Çocuklara Bayram Hediyesi

Menderes Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği, ramazan ayında ihtiyaç sahibi 150 aileye erzak yardımı ve Ramazan Bayramı'nda 50 çocuğun bayramlık elbiselerini temin ederek hediyeler verdi.

Menderes Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği’nden Çocuklara Bayram Hediyesi

Menderes Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği, ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere erzak dağıtıp 50 çocuğa ise bayramlık elbiseler hediye etti.

Menderes Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Şükrü Açar derneklerin topluma çok önemli katkılar sunduğunu söyledi.

AÇAR: TOPLUMSAL BÜTÜN DE ÇOK ÖNEMLİ KATKILAR SUNMAKTADIR

Başkan Şükrü Açar, yaptığı açıklamada, “Derneklerin toplumsal sorumlulukları vardır. Toplumun birlik ve beraberliğin de çimento görevi olan bazı kurumlar vardır. Bunların en önemlilerinden bir tanesi de muhakkak ki sivil toplum kuruluşları özellikle de hemşeri dernekleri toplumsal bütün de çok önemli katkılar sunmaktadır. 29 Ekim 2018 yıldan bu yana İzmir'in Menderes ilçesinde yer alan Menderes Elazığlılar Ramazan Ayında ve Ramazan Bayramı'nda çocukların yüzünü güldürmeyi geleneksel hale getirdi. Menderes Elazığ kültür ve dayanışma derneği Ramazan Ayı'nda ihtiyaç sahibi 150 aileye erzak yardımı yaptıktan sonra Ramazan Bayramı'nda 50 çocuğun Bayramlık elbiselerini ve ayakkabılarını temin ederek hediyeler verdi. Bu duygu ve düşüncelerle öncelikle idrak edeceğimiz Ramazan’ı Şerifi ve sonrasında idrak edeceğimiz Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum. En içten dileklerimizle büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim, Ramazan Bayramı mübarek olsun” dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2022, 23:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
MEHMET KÜNKÜL
MEHMET KÜNKÜL - 2 yıl Önce

Allah hayrınızı kabul etsin.

SIRADAKİ HABER

banner137