Merhum Şefik Doğan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Yrd. Doç. Dr. Adem Doğan’ın babası Şefik Doğan vefat etti.

Merhum Şefik Doğan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Suat, Nevzat, Veysel, Erdal Doğan ve Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyelerinden Kanal Fırat Televizyonu "Analiz" Programı Yapımcısı Yrd. Doç. Dr. Adem Doğan’ın babaları 81 yaşındaki Şefik Doğan hayatını kaybetti. Merhum Şefik Doğan kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Suat, Nevzat, Veysel, Erdal Doğan ve Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Adem Doğan’ın babaları Şefik Doğan hayatını kaybetti.

81 yaşında hayatını kaybeden merhum Şefik Doğan için Hacı Osman camisinde cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Ak Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Kurum ve Kuruluş Müdürleri, STK Temsilcileri, İşadamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Merhum Şefik Doğan için helallik alındı ve ardından cenaze namazı kılındı. Kılınan cenaze namazının ardından Merhum Şefik Doğan Asri mezarlıkta son yolculuğuna uğurlandı.

Doğan ailesi taziyeleri Mustafa Paşa Mahallesi’ndeki Hacı Osman Camisi Taziye Evinde kabul edecek.

Elazisonhaber.com internet haber sitesi olarak merhum Şefik Doğan’a Allah’tan rahmet kederli, ailesine başsağlığı ve sabır dileriz.

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2017, 19:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137