Elazığ basın tarihinin oluşmasında ve basın sektöründe yaptığı çalışmalarla şehrin sosyo- ekonomik gelişmesine katkı sunan, aynı zamanda sinemacılık sektöründe de önemli hizmetler veren; gazetecilik mesleğini kendinden sonraki kuşaklara en iyi şekilde öğreten Turan Turan 90 yaşında vefat etti.

Turan Turan için Mevlana Camisinde düzenlenen cenaze namazına; çocukları Murat ve Eşref Turan ile Elazığ’ın siyaset, iş ve basın dünyasından katılım oldu.

Cenaze namazı öncesinde Merhum Turan Turan’ın kendisi gibi gazeteci olan Murat Turan, babasının hayatı dolu dolu yaşadığını söyledi.

Murat Turan, Merhum Turan’ın Elazığ ve Elazığspor için önemli hizmetler yaptığını anımsattı.

Aile dostu Elazığ Eski Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu da, merhum Turan’ın Elazığ’ın en önemli değeri olduğunu belirterek, anılarını paylaştı.

AK Parti Eski İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Merhum Turan’ın basın camiasının koca çınarlarından biri olduğunu belirterek, rahmet diledi.

Elazığ basın camiasının önde gelen ismi olan merhum Turan Turan için Mevlana Camisinde ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılındı.

Merhum Turan Turan Kılınan Cenaze namazının ardından asri mezarlıktaki aile mezarlığına defnedildi.

Aile taziyeleri, telefonla kabul edecek.

Medya Grubumuz olarak Merhum Turan Turan’a Allah’tan rahmet, başta Murat ve Eşref Turan olmak üzere, ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

VİDEO: