Merkez Köy Muhtarları Derneği Hizmet Binasını Açtı

Elazığ’da kurulan Merkez Köy Muhtalar Derneği, hizmet binasını Kültür Mahallesi’nde yoğun bir katılımla açtı. 

Merkez Köy Muhtarları Derneği Hizmet Binasını Açtı

Başkanlığını Mahmut Ergün’ün yapacağı Merkez Köy Muhtarları Derneği hizmet binasını açtı..

Kültür Mahallesi’ndeki hizmet binasının açılışına Elazığ Valisi Doktor Ömer Toraman, AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Şerbet, İl Genel Meclis Üyeleri, Emniyet Müdürü Celal Sel, kamu kurum müdürleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve muhtarlar katıldı.

Açılışta konuşan Vali Doktor Ömer Toraman, merkez köy muhtarlarının daha sık bir araya gelebilecek bir mekan oluşturduklarını söyledi.

Toraman, “Allah hayırlı uğurlu olsun bütün muhtarlarımıza. Biz istişareye bir araya gelmeye, birbirimizi dinlemeye önem veriyoruz önem vermeliyiz. Bu ve benzeri mekânlarda hizmet edecek” dedi.

Dernek Başkanı Mahmut Ergün de, sorunları birlikte çözebilmek adına derneği kurduklarını söyledi.

Ergün, “Dertlerimizi bir araya getirip bir kişi halinde her tarafa duyurmamız için, işlerimizi yapmak için açmak zorunda kaldık. İl genel meclis üyelerimizin, sayın valimizin katkıları ile tarım il müdürümüz olsun onların desteği ile bu tür işleri yapmaya hazır vaziyette olmamız için derneği açtık” dedi.

Elazığ Muhtarlar Federasyonu Başkanı Ahmet Gül de bu tür derneklerin önemli olduğuna vurgu yaptı.

Ergün, “Mahmut Başkanımı tebrik ediyorum, kutluyorum. Gerçekten dernek başkanı olduktan sonra büyük bir çalışma köy muhtarlarıyla ilgili özellikle çok büyük bir çalışmaya gitti” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Tabela
Tabela - 2 yıl Önce

Tabela derneklerine bir yenisi daha eklenmiş var olanlar ne işe yaradı ki

...
... - 2 yıl Önce

Şunları gaza getirmeyin gözünüzü seveyim sonra kendilerini birşey zannediyorlar. Bi açılışta geldiler hepsi çete üyesi gibiler.

SIRADAKİ HABER

banner137