Eğitim camiasının sevilen isimlerinden Ahmet Kabaklı Yurt Müdür Yardımcısı Burhanettin Özdoğan, emekliye ayrıldı.

Çalışma arkadaşlarından helallik isteyen Burhanettin Özdoğan, “Ben Sizden sadece helallik istiyorum. Benim size bir hakkım geçmişse ve sizlerin bana geçmişse ben helal ediyorum. İnşallah sizlerde helal edersiniz” ifadelerini kullandı.

“SİZ ESNAF OLACAKSINIZ”

Mesai arkadaşlarına tavsiyelerde bulunan Özdoğan, “ Bazen yurtları gezerken bazen kirli olan yerleri gördük, sıkıntılı olan yerleri gördük. Biraz da size kızdık veya bağırdık ama bu bizim kendimiz için değil bu dairemizin menfaati için. Buraya gelen öğrenciler bizim müşterimizdi. Ben her zaman arkadaşlara söylüyorum, siz esnaf olacaksınız bizi diğer dairelerden ayıran konu budur. Biz ne Milli Eğitimiz, ne Gençlik Spor’uz, ne Sağlık Müdürlüğü’yüz” dedi.

“ONLAR GENÇLER, BİZ ONLARA BABALIK YAPACAĞIZ”

Özdoğan, “Bizim buraya 2812 öğrenci geliyor. Bunlar bizim müşterimiz biz esnaf olacağız. Onların her türlü dertlerine derman olacağız, sabırlı olacağız. Onlar gençler bizim evlatlarımızdı. Yanlış yapabilirler, bize hata yapabilirler. Biz onların hatalarını görmeyeceğiz. Onlara babalık yapacağız” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Ahmet Kabaklı Yurt Müdürü Rahim Çetin, Özdoğan’a hediye takdim etti.

Emekliye ayrılan Özdoğan, mesai arkadaşları ile son olarak tek tek vedalaştı.