Meteoroloji 13 Bölge Müdürlüğü Uyardı

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü tarafından Elazığ ve bölge 4 il için kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısı yapıldı. Uyarıda, “Oluşması muhtemel risklere karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir” denildi.

Meteoroloji 13 Bölge Müdürlüğü Uyardı

Soğuk havalar etkisini göstermeye başladı.

Bu kapsamda Elazığ Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü tarafından Elazığ, Malatya, Bingöl, Tunceli ve Adıyaman illeri için kuvvetli yağış ve rüzgara karşı uyarıda bulundu.

Bölge Müdürlüğü tarafından Ani sel, su baskını, ulaşımda aksamalar, buzlanma, don olayı, çatı uçması, ağaç veya direklerin devrilmesi, soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmelerinin olabilme ihtimaline karşı vatandaşları uyararak önlem almaları gerektiğini ifade etti.

“TEDBİRLİ VE DİKKATLİ OLUNMASI GEREKMEKTEDİR”

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada, “Beklenen olaylar ile ilgili ise, “Kuvvetli (21-50 kg/m2) ve yer yer çok kuvvetli (51-75 kg/m2) yağmur, yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar Güney yönlerden kuvvetli rüzgar ve fırtına (50-80 km/sa) olma durumu var. Oluşması muhtemel risklere karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir” denildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Herşey
Herşey - 3 yıl Önce

Gardaş herşeyi yazmışsız böle uyarıyı ben de yaparım. Rahmetli Septiğolu sağ oladı görediz

SIRADAKİ HABER

banner137