Meteoroloji “Acil Uyarı Kodu” İle Uyardı

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü tarafından “acil uyarı kodu” ile uyarı yapıldı. Yapılan uyarıda, “Ulaşımda Aksamalar - Ani Sel - Su Baskını – yağış anında kuvvetli rüzgar - dolu - yıldırım vb” olası muhtemel risklerin olacağı" ve “devam etmekte olan yağışların 16.40–19.00 saatleri arasında yerel olarak kuvvetli olması beklendiği” ifade edildi.

Meteoroloji “Acil Uyarı Kodu” İle Uyardı

Meteoroloji 13. Bölge Müdürü acil uyarı kodu ile kuvvetli yağış uyarısı yaparak Elazığlı vatandaşları uyardı.

Yapılan uyarıda, "Ulaşımda Aksamalar - Ani Sel - Su Baskını – yağış anında kuvvetli rüzgar - dolu - yıldırım vb" olması ihtimali nedeniyle vatandaşların önlem alması gerektiği yönünde açıklama yapıldı.

Elazığ Meteoloji 13. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Ulaşımda Aksamalar - Ani Sel - Su Baskını – yağış anında kuvvetli rüzgar - dolu - yıldırım vb. olası muhtemel risklerin olabileceği, Yapılan son değerlendirmelere göre Elazığ çevrelerinde halen yerel olarak devam etmekte olan yağışların 16.40–19.00 saatleri arasında yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden oluşması muhtemel olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi.

HABER: SITKI TAŞEL
Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2019, 17:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137