Meteoroloji Tahminlerini Tutturdu

Elazığ’da kuvvetli sağanak yağış etkili olmaya başladı. Meteoroloji 13 Bölge Müdürlüğü önceki gün yaptığı uyarı da vatandaşları uyarmıştı. Meteorolojinin  hava tahmin raporları dakikası dakikasına tuttu ve Elazığ sağanak yağışın etkisi altına girdi.

Meteoroloji Tahminlerini Tutturdu

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü dün acil uyarı kodu ile kuvvetli yağış uyarısı yaparak Elazığlı vatandaşları uyarmıştı.  

Yapılan uyarıda; “Ulaşımda Aksamalar - Ani Sel - Su Baskını – yağış anında kuvvetli rüzgar - dolu - yıldırım vb. olası muhtemel risklerin olabileceği, Yapılan son değerlendirmelere göre Elazığ çevrelerinde halen yerel olarak devam etmekte olan yağışların 16.40–19.00 saatleri arasında yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden oluşması muhtemel olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denilmişti.

  

ELAZIĞ SAĞANAK YAĞIŞIN ETKİSİNDE

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nün hava tahmin raporu neredeyse dakikası dakikasına tuttu ve Elazığ sağanak yağışın etkisi altına girdi.

Haziranın ortasında serin hava ve sağanak yağışını gören vatandaşlar ise bu aylarda Elazığ’ın çok sıcak olmasına alışmışken serin ve sağanak yağmur karşısında şaşırdıklarını ifade ettiler.  Yağışların bugün içerisinde yer yer devam etmesi bekleniyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137