Meteorolojiden Elazığ İçin Son Dakika Uyarısı

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü tarafından Elazığ ve 4 çevre il için “Kuvvetli rüzgâr yer yer fırtınamsı rüzgar” uyarısı yapıldı.

Meteorolojiden Elazığ İçin Son Dakika Uyarısı

Meteoroloji 13. Böge Müdürlüğü tarafından Elazığ ve bölge illeri için kuvvetli rüzgar ve yer yer fırtınamsı rüzgar” uyarısı yapıldı.

5 İL İÇİN RÜZGAR UYARISI YAPILDI

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Yaptığımız son meteorolojik değerlendirmelere göre; bölgemizde (Elazığ, Malatya, Tunceli, Bingöl ve Adıyaman illeri) rüzgarların; bugün (29.06.2019) akşam saatlerinden itibaren Pazartesi (01.07.2019) akşam saatlerine kadar kuvvetli rüzgar, yer yer fırtına(40-70km/saat) olması beklenmektedir.

Yapılan bu tahminler göre; Çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması tavsiye edilmektedir.

“MUHTEMEL ZARARLARIN EN AZA İNDİRİLEBİLMESİ BAKIMINDAN YARAR SAĞLAYACAKTIR”

Meteorolojik tahminlerde, Meteoroloji Genel Müdürlüğü kaynaklı tahminlerin dikkate alınmasıyla istenmeyen durumların ortaya çıkmaması, gerektiği hallerde yapılan ve internet sitemizde yayınlanan kısa süreli meteorolojik ihbar ve uyarıların takip edilmesi, meydana gelmesi muhtemel zararların en aza indirilebilmesi bakımından yarar sağlayacaktır” denildi.

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2019, 19:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137