Ak Parti Elazığ Milletvekili ve Teşkilatlardan sorumlu başkan Yardımcısı Metin Bulut, hafta sonunu Arıcak ve Alacakaya ilçelerinde geçirerek ilçe sakinleri ile buluştu.

Milletvekili Bulut’un ilk durağı Arıcak ilçesi oldu.

Teşkilat üyelerinin de eşlik ettiği ziyarette Metin Bulut, partililer tarafından karşılandı.

“GÜNDEMDEKİ ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR”

Ak parti Arıcak İlçe Başkanı Nadir Gülşen, “Sürekli gündemde olan bölge hastanemiz Allah nasip etti; şu anda çalışmaya başladık. Sosyal yaşam tesisimizin inşaatı devam ediyor. Bunu ek bir misafirhane ile tekrar katkı sağlandı, oda kabul edildi onunda inşaatı devam ediyor. 20 Mart Salı günü Arıcaklı gençlerimiz için amatör futbol sahası ihalesi olacak. 08 Şubat Perşembe günü de bölünmüş yolumuzun 10 kilometrelik kısmı ihalesi yapıldı” ifadelerini kullandı.

“İLK KEZ İLÇEMİZDE BİR HALK PAZARI KURDUK”

Arıcak Belediye Başkanı Ferit Yıldırım, “İçme suyunu ilçe genelinde irsale edip faaliyete geçirdik, üst yapı tekrar tümüyle bozulmuştu yapımını bitirmiş sayılıyoruz ufak yerler kaldı, ilçemize bir otopark kazandırmış olduk bu sürede. İlk kez ilçemizde bir halk pazarı kurduk. Kışın havaların soğuması ile birlikte biraz ara verdi ama inşallah bir veya iki hafta sonra tekrar devam edecek çünkü halkımızdan talep geliyor. İlçe karayolumuz geçen sene kısmen yapıldı, bu sene yine Ormanpınar, Arıcak arasındaki mesafe ihalesi yapıldı. Yer teslimi yapıldıktan sonra bir, iki haftaya kadar inşallah yapımına başlanacak” şeklinde konuştu.

“VEKİL BULUT, BEYEFENDİ, MÜTEVAZI, ÇALIŞKAN VE DÜRÜST KİŞİLİĞİYLE BİLİNMEKTEDİR ”

Ak parti Alacakaya Koordinatörü Numan Metin, “Bugün sizlerle buluşan Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcımız ve Elazığ Milletvekilimiz Sayın Metin Bulut kendisi beyefendi, mütevazı, çalışkan ve dürüst kişiliğiyle bilinmektedir” diye konuştu.

“BİZLER DE SİZİN DERDİNİZLE DERTLENMİŞ ARKADAŞLARINIZIZ”

Ak Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, “DSİ’de takip ettiğimiz iki tane proje var, bu sene hakikatten bütçedeki bir takım sıkıntılardan dolayı Türkiye genelinde bu tür yatırımlar ertelendi ama biz buna rağmen programa aldırdık inşallah DSİ ile alakalı çalışmayı da en kısa zaman içerisinde yaptırmayı düşünüyoruz. İlçe Başkanımız kendisine öyle bir misyon biçmiş ki hem Kaymakamlığın takip etmesi gereken işleri takip ediyor, hem Belediyenin takip etmesi gereken bütün işlerin hepsini takip ediyor, kendisini sorumlu kılıyor. Önemli olan insanın kendisini sorumlu kabuıl etmesi. Reis-i Cumhur diyor ya; “bizim derdimiz var derdimiz” önemli olan dert edinmek. Emin olun bizler de sizin derdinizle dertlenmiş arkadaşlarınızız” dedi.

“BU MİLLET SAĞLAM DURDU”

Ülke gündemine dair değerlendirmelerde de buluna Metin Bulut, “Allah’a hamt olsun ki bu millet sağlam durdu, bu liderde eğilmedi, Recep Tayyip Erdoğan’da eğilmedi, bu günlerin hepsi geride kaldı. Bu kadar net söyleyebiliyorum” diye konuştu.

“MİLLİ SINIRLIARIMIZI KORUYAMAZDIK, ONLAR BU TARAFA GELİRDİ”

Ak parti ile türkiye’de bir çok şeyin değiştiğini ifade eden Bulut, “Eğer biz bugün bunları yapmamış olsaydık, kendi tankını, tüfünkini, uçağını yapan bir ülke haline gelmemiş olsaydık biz bugün Afrin’e gidip mücadele edemezdik. Milli sınırlıarımızı koruyamazdık. Emin olun onlar bu tarafa gelirdi ama biz buna müsaade etmedik, onlar bu tarafa gelmeden biz o tarafa gittik ve bu şer güçlerinin hepsini sınırlarımızın ötesine, daha da ötesine itmiş olduk. Bunu ne ile yaptık, sizden aldığımız destek ile yaptık. Allah hepinizden razı olsun, Allah bu milletin eksikliğini vermesin” diye kaydetti.

“ENERJİMİZİ VE KAYNAKLARIMIZI HEBA ETMENİN PEŞİNE DÜŞTÜLER”

Bulut, “Bir yandan bakıyorsunuz büyüme hızında hiçbir düşüş yok, büyüme hızında artış gözleniyor. Makro ekonomik dengelerde bir takım iyileşme sinyalleri alınıyor, bir yandan sanayileşen, gelişen ve kalkınan bir ülke haline geliyoruz. Bir de şunu düşünün, eğer bunlar yaşanmamış olsaydı, eğer bunlar yaşatılmamış olsaydı biz enerjimizin ve kaynağımızın büyük bir kısmını bunlara harcamamış olsaydık böyle bir liderin öncülüğünde nereye gelmiştik? Onlar bunu gördüler, onlar bunu gördükleri için bizim enerjimizi ve kaynaklarımızı heba etmenin peşine düştüler. Ama Allah onların hesabını bozdu” ifadelerini kullandı.

Metin Bulut, Arıcak ilçesinde esnaf ve ev ziyaretleride gerçekleştirerek, talepleri dinledi.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, ilçe ziyareti kapsamında Erimli Beldesi’nde de vatandaşlarla bir araya geldi.

ALACAKAYA ZİYARETİ

Milletvekili Bulut daha sonra Alacakaya ilçesine geçti.

Metin Bulut ve beraberindekiler, Alacakaya ilçesinde partililerle bir araya geldi.

“İÇİN TEŞKİLAT OLARAK ELİMİZDEN GELENİ YAPMAK İÇİN UĞRAŞACAĞIZ”

Ak parti Alacakaya İlçe Başkanı Gökmen Sancar, “Biz her an için Alacakaya teşkilatı olarak seçimde çıkmışız ama her an seçime hazırmış gibi çalışmalarımız bu yönde devam etmektedir. Gerek Belediye Başkanımız nezdinde olsun, gerek il genel meclisi nezdinde olsun hizmetlerimizi de, çalışmalarımızı da o yönde yapıp Allah nasip ederse inşallah 2019 yerel ve genel seçimde en iyi başarıyı sağlamak için teşkilat olarak elimizden geleni yapmak için uğraşacağız” şeklinde konuştu.

“TEŞKİLAT OLARAK HEM İL HE İLÇE OLARAK GÜZEL BİR BAĞIMIZ VE GÜZEL BİR SİNERJİMİZ VAR”

Alacakaya Belediye Başkanı Başaran Yaşlı, “İlçemizin belli noktalarda göstermiş olduğu bir organizasyon var, bunu da ilçe yönetimimizle beraber en iyi şekilde yönetiyoruz. Bizim teşkilat olarak hem il he ilçe olarak güzel bir bağımız ve güzel bir sinerjimiz var. Bunu yakaladığımız için de ben şahsım ve teşkilattaki diğer arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“ÇOK UYUMLU ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ”

Teşkilatlar arasındaki uyum ile Alacakaya ilçesinin önemli bir imkan sağladığını ifade eden Metin Bulut, “Alacakaya önemli bir imkanı yakaladı, Alacakaya gerçekten uyum içerisinde çalışan bir teşkilat bu yönüyle de ben tüm teşkilat mensubu arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Uyumun olduğu yerde başarı da geliyor, rahmette geliyor, berekette geliyor. Biz bunu kendi arkadaşlarımızda gördük. Dört tane milletvekili arkadaşımızla Allah’a hamt olsun çok uyumlu şekilde çalışıyoruz. İl Başkanımız ile gerçekten uyumlu şekilde çalışıyoruz. Böyle olunca da pek çok sıkıntımız ve Elazığ’ın geçmişten bugüne birikmiş olan, çözülemeyen sıkıntılarının hepsini tek tek çözmüş olduk, onların da tek tek üstesinden geldik. Ümit ediyorum ki Alacakaya’da da aynı şekilde bu işler bu sıkıntılar giderilecektir” diye kaydetti.

“KAZANIMLARIN HEPSİ MUHAFAZA EDİLMİŞ BİR HALE GELECEK”

2019 seçimlerine vurgu yapan Metin Bulut, “İnşallah en büyük işi de 2019’da yapacağız. 2019 son dönemeç. Allah nasip ederse 2019’da da biz bu anahtarı alıp, bu ülkenin patronuna, reise verdiğimiz zaman artık bu kazanımların hepsi sabit hale geliş olacak. Bu kazanımların hepsi muhafaza edilmiş bir hale gelecek. Artık bir geri düştüğümüz de bütün hepsini kaybetmemiş olacağız. Bu ülke o gün bütün prangalarından tutulacağı günde 2019’da yapılacak olan başkanlık sistemidir” dedi.

Konuşmaların ardından, mermeri ile meşhur Alacakaya ilçesinde Metin Bulut’a rabia işareti sembolü hediye edildi.

Metin Bulut, Alacakaya Belediye Başkanı Başaran Yaşlı ile esnaf ve ev ziyaretlerinde de bulundu.