Mevlüt Gakgo, Başkan Yıldırım’ı Ağırladı

Elazığ da yöresel ürünler satan tiyatro sanatçısı Levent Genç namı diğer; Mevlüt Gakgo’nun misafiri AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım oldu.

Mevlüt Gakgo, Başkan Yıldırım’ı Ağırladı

Elazığ da yöresel ürünler satan tiyatro sanatçısı levent genç namı diğer; Mevlüt Gakgo’nun misafiri AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım oldu.

Mevlüt Gakgo, Başkan Yıldırımı işyerinde kahvaltı programında ağırladı.

GAKGO: BİRAZ ŞAKALAŞTIK GÜLDÜK

Mevlüt Gakgo, “Ben kendisini aradım dedim ki ağabey kahvaltımız var sizi davet etmek istiyorum buyurun gelin dedi kardeşim biliyorum programı sen bana gününü saatini söyle. Dedim ağabey falan gün dedi o zaman orduyla geleceğiz haberin olsun. Dedim ağabey seferberlik mi çıktı. Biraz şakalaştık güldük. Sen geldiğimizde görürsün orduyu dedi iyi dedim. Davete icabet etmek gerekir sağ olsun bizi kırmadı ve gerisini kendisinden dinleyelim kendisine de özel kitap ayracı hazırladım. Şerafettin Yıldırım ismine. Canım ağabeyim hoş geldin ayaklarına sağlık güle güle kullanın” diye ifade etti.

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’da tiyatroda büyük emeği olan Mevlüt Gakgo’ya bu anlamlı programı ve misafirperverliği için teşekkür etti.

YILDIRIM: MEVLÜT GAKKO GİBİ BU GELENEĞİ SÜRDÜREN BAŞKA KARDEŞLERİMİZDE OLUŞUR

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ‘’Mevlüt Gakko diğer bir ifadeyle tipik bir Elazığ insanı. Bizim geçmişten beri yaşata geldiğimiz değerlerimiz vardır. O değerler içerisinde anlamı ifadeleri vardır anlamlı duruşları vardır. Onların bir çoğu belki bugün kaybolmuş durumda. Ama inşallah Mevlüt Gakko gibi bu geleneği sürdüren başka kardeşlerimizde oluşur. Elazığ’da ciddi bir depremden sonra bir de pandemiyle birlikte Elazığ’ın yaşam şartlarında ciddi zorluklar oluştu. Bu süreçten bir parça gençlerimizi ve çocuklarımızı kurtarmak anlamında tiyatro ve sanatsal anlamında süreçlerin devam ettirmesinin daha doğru olduğunu düşünüyoruz.” dedi.

Mevlüt Gakgo, Başkan Yıldırım’a birde kitap ayracı hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2021, 20:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Zaza
Zaza - 3 yıl Önce

Yılın haberi

Gizli reklam
Gizli reklam @Zaza - 3 yıl Önce

Kendince ticari reklamını yapacaklar bedavaya . Madem dostsunuz kamera niye çağırıyorsunuz. Amacınız reklam ama bedava olanından ve haber süsü verilerek . Çünkü reklam olsa direk millet açmaz izlemez bakmaz diye haber süsü verip reklam yapıyorlar. Elazığ basını bunu çok yapıyor. Büyük ihtimalle parayla yaptırılan haberler bunlar...

Zurna
Zurna - 3 yıl Önce

İki sevimsiz adam

Boşbeleş
Boşbeleş - 3 yıl Önce

Boşbeleşler

SIRADAKİ HABER

banner137