MH F.Ü, Maçlarını Doğukent’te Oynayacak

Bölgesel Amatör Ligdeki temsilcimiz Mediline Hospital Fırat Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü, Klasman Grubundaki iç saha maçlarını Doğukent Stadyumunda oynama kararı aldı. TFF’nin onay vermesiyle birlikte Bingöl Karlıova Yıldırımspor ve Erzincan Ulalarspor karşılaşmaları çim sahada oynanacak.

MH F.Ü, Maçlarını Doğukent’te Oynayacak

Bölgesel amatör ligde ilimiz temsil eden Mediline Hospital Fırat Üniversitesi Gençlik ve spor kulübü, iç saha maçlarını oynayacağı sahada değişikliğe gitti.

Ligdeki ilk maçında deplasmanda Erzincan Ulalarspor’la karşılaşan ve rakibini çim sahada 3-0 gibi net bir skorla mağlup eden bordo beyazlı temsilcimizde teknik sorumlu Erhan Gündüz; maç sonu yaptığı değerlendirmede, futbolcularıyla da konuşup iç sahada oynayacakları maçları sentetik zemin yerine çim sahada oynamak istediklerini belirtmişti:

Bu açıklamanın ardından futbolcularının da görüşünü alan ve “çim sahada oynayalım” görüşü ağır basan Mediline Hospital Fırat Üniversitesi’nde Doğukent stadyumunda maçların oynanması için Türkiye Futbol federasyonuna başvuru yapıldı.

Yapılan başvurunun kabul edilmesiyle birlikte Bölgesel amatör ligdeki temsilcimiz Mediline Hospital Fırat Üniversitesi futbol takımı, iç sahada oynayacağı Bingöl Karlıova Yıldırımspor ve Erzincan Ulalarspor karşılaşmalarını Doğukent stadyumunda oynayacak…

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137