Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçe’nin, seçim beyannamesini açıkladığı toplantıya katılmak üzere Ankara’ya giden Elazığ Milletvekili Adayları için karşılama töreni düzenlendi.

Havalimanını dolduran partililer, milletvekili adayları ve İl Başkanı Semih Işıkver’i davul ve klarnet eşliğinde karşıladılar.

Havalimanındaki coşkulu karşılamanın ardından milletvekili adayları, çok sayıda aracın oluşturduğu konvoy eşliğinde şehir merkezine doğru hareket etti.

Uzun araç konvoyu ile birlikte havalimanında yola çıkan adayların aracı zaman zaman partililer tarafından durdurularak, sloganlar atıldı.

Uzun araç konvoyu nedeniyle partililer, şehir merkezine bir saati aşkın bir sürede varabildi.

Milletvekili adayları, Gazi Caddesi’nden vatandaşları selamlayarak, Hazardağlı Kavşağında bulunan Seçim Koordinasyon merkezine geldi, uzun araç konvoyu da adaylara eşlik etti.

Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında milletvekilleri sahneye çıkıp partililerini selamladılar..

“HİÇBİR PARTİ BÖYLE KARŞILAMA GÖRMEMİŞTİ”

Açılış programında konuşan MHP İl Başkanı Semih Işıkver, “Kıymetli arkadaşlar, değerli dava arkadaşlarım; benim birbirinden vefakar, cefakar, tarihin doğal seyri içerisinde kan gerektiğinde kanını, ter gerektiğinde terini akıtmaktan çekinmemiş çok kıymetli abilerim. Benim her daim dualarını hissettiğim eğer kendilerine ihtiyaç uyduğum her anda ocakta yemeğini, evinde yavrusunu bırakarak yardımımıza koşan çok kıymetli ablalarım, bacılarım; göreve atandığım ilk günden beri beni bir saniye yalnız bırakmayan, varlar diye varlıklarını her gün rabbime şükür ettiğim özü sözü bir, içi dışı bir, içi alev alev Müslüman, kalbi Allah Allah diye atan Ülkü Ocaklarının tunç yürekli bozkurtları; Allah sizi var etsin, hepiniz hoş geldiniz. Ben aslında bugün konuşmayacaktım, iftara kısa bir vakit var konuşmayı da doğru bulmuyorum. Fazla uzatmayacağım. Verdiğiniz çabayı görünce bir iki kelime söyleyeyim dedim. Bu mübarek ramazan günü oruçlu halinizle, niyetli halinizle havalimanına kadar gelip bizi aldınız. Elazığ Harput’tan bu ovaya taşındığı günden beri hiçbir siyasi partide bir aday konvoyu geldiği zaman bu kadar kalabalık bir araç sırası görmemişti.” ifadelerini kullandı.

VİDEO: